Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olka!!! Właśnie odkryłam, ze byłam blisko ciebie :o . Byliśmy w Jerzykowie, bo tam ciotka ma działkę rekreacyjną. Tam jest pieknie, ale daleko do Wysogotowa , niestety

o jacie :o :p

Ta ciotka i wujek (a własciwie dawni przyjaciele rodziny meża) to niesamowici ludzie. On ma 75 lat, a ona chyba z 70. Ale sa niezwykle zywotni. wujek własnie kupuje laptopa, mimo ze nic się nie zna na komputerze, bo chce się uczyć języka angielskiego z płyty. Na dachu buduje kolektor słoneczny do podgrzewania wody w baseniku (gumowym :lol: ) . kupuje gazetę z ogłoszeniami o sprzedazy nieruchomości , bo chce sprawdzic jak rośnie cena jego działki, a ma zamiar ja sprzedac za 10 lat dopiero :lol: Z Puław do Poznania przeprowadzili sie z 10 lat temu, bo im w Puławach wszyscy znajomi powymierali a tu maja rodzinę

Verunia -żona Pana Andzreja ( tego od cudownego dotyku ) pochodzi z Puław ...maja tam działkę i drewniany domek :D :D :D Są zakochani w Puławach - czesto tam przebywają -mimo ,że jedzie sie 4 godziny :-?

Ja chyba też będę tęsknić za tymi stronami i ludźmi :cry:

Muszę się napić

Witam w Podkoziołek :D

śledziki na wieczór uszykowane?? i cos do śledzików?? :D:D:D

a u nas wczoraj afera we wsi, bo przywieźli niby gruz na drogi zeby zrobić i sie okazało oczywiście ze to zbyt piekne zeby prawdziwe być mogło bo jest w tym gruzie połupany eternit :o :( :o :o :o :( :cry: :o :o

masakra... ciekawe co dalej z tego wyniknie, mam nadzieje ze uda sie wywalczyc zabranie tego w cholerę...

Olka, a Twoi rodzice byli może wczoraj na wyborach Sołtysa???

Pozdrawiam oczywiście Jerzykowo po sąsiedzku :)