marjucha 21.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 cześć. Byłem, znaczy się chciałem być, nie, nie byłem . Miałem być wczoraj, ale mnie nie zarejestrowali. Pewnie pójdę dzisiaj popołudniu, albo jutro rano, bo mam czwartek i piątek wolny. A kawki chętnie się napiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 cześć. Byłem, znaczy się chciałem być, nie, nie byłem . Miałem być wczoraj, ale mnie nie zarejestrowali. Pewnie pójdę dzisiaj popołudniu, albo jutro rano, bo mam czwartek i piątek wolny. A kawki chętnie się napiję. pamietaj , ze trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 cześć. Byłem, znaczy się chciałem być, nie, nie byłem . Miałem być wczoraj, ale mnie nie zarejestrowali. Pewnie pójdę dzisiaj popołudniu, albo jutro rano, bo mam czwartek i piątek wolny. A kawki chętnie się napiję. pamietaj , ze trzymam kciuki No pamiętam W końcu My, urodzeni 2 lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam wszystkich serdecznie w środeczek... jak tam po wczorajszych "śledzikach"?? nikomu nic na żołądku nie stanęło?? film w całości czy z przerwami?? :D:D:D:D i zaraz pod kawunię się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 cześć. Byłem, znaczy się chciałem być, nie, nie byłem . Miałem być wczoraj, ale mnie nie zarejestrowali. Pewnie pójdę dzisiaj popołudniu, albo jutro rano, bo mam czwartek i piątek wolny. A kawki chętnie się napiję. pamietaj , ze trzymam kciuki A tak w ogóle to za co trzymasz te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 cześć. Byłem, znaczy się chciałem być, nie, nie byłem . Miałem być wczoraj, ale mnie nie zarejestrowali. Pewnie pójdę dzisiaj popołudniu, albo jutro rano, bo mam czwartek i piątek wolny. A kawki chętnie się napiję. pamietaj , ze trzymam kciuki No pamiętam W końcu My, urodzeni 2 lipca... ty tajniaku! tak dlugo trzymales to w tajemnicy trzymam kciuki , zebys w koncu byl u tego lekarza i zeby wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Do lekarza w końcu kiedyś trafię Teraz walczę z zakładem energetycznym, bo w końcu trzeba uzyskać to pozwolenie na budowę, a nie mogę się z nimi dogadać co do minimalnej odległości od lini niskiego napięcia. Oni swoje, a swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam wszystkich serdecznie w środeczek... jak tam po wczorajszych "śledzikach"?? nikomu nic na żołądku nie stanęło?? film w całości czy z przerwami?? :D:D:D:D i zaraz pod kawunię się dołączam Cześć Mundzia. Film cały, zaników pamięci brak Śledziki dobre były, ale nie miały w czym pływać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kochana Maxtoreczko !!!!! w dniu twoich urodzin zycze ci spelnienia wszystkich marzen !!!!! http://www.bukiety.com.pl/main/img_prod/img_71212.jpg http://www.champagnepost.nl/t-images/geschenk_verpakking.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Do lekarza w końcu kiedyś trafię Teraz walczę z zakładem energetycznym, bo w końcu trzeba uzyskać to pozwolenie na budowę, a nie mogę się z nimi dogadać co do minimalnej odległości od lini niskiego napięcia. Oni swoje, a swoje widzisz ....kciuki sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kochana Maxtoreczko !!!!! w dniu twoich urodzin zycze ci spelnienia wszystkich marzen !!!!! To ja pozwolę sobie się przyłączyć do tych życzeń Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia. No i napisz nam jak to jest mieć te siedemnaście lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Do lekarza w końcu kiedyś trafię Teraz walczę z zakładem energetycznym, bo w końcu trzeba uzyskać to pozwolenie na budowę, a nie mogę się z nimi dogadać co do minimalnej odległości od lini niskiego napięcia. Oni swoje, a swoje widzisz ....kciuki sie przydadza No nie wątpię, że się przydadzą. A jak nie pomogą, to wtedy ja swoje zacisnę pięsci i ich osobiście odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A czy Wy wiecie co dzisiaj za dzień ????? MAXTORKA MA URODZINY !!!!! http://www.polishamericancenter.org/Pictures/StoLat.gif http://kartki.onet.pl/_i/d/hurra.jpg http://www.webdesignskolan.com/photoshop/alla_bilder/roses.jpg Maxi -Niech Dobre Anioły Mają Nad Tobą Czuwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ew-ka zagladasz w moje mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam Was serdecznie w tak słonecznym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? wyglada to tak : - dzialke mamy - projekt sie robi - kanaliza juz zrobiona - woda sie robi - prad sie robi a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ew-ka zagladasz w moje mysli ????? tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam Was serdecznie w tak słonecznym dniu dawaj troche tego slonka , bo u mnie chmurzyska nad glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 - woda sie robi - prad sie robi : masz zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts