kze 18.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kasztanka to prześlij mi. Ja powinienem móc otworzyć.. Mam OK kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Zuzia zrzuciła mnie z krzesła, ona chce pisać Tylko nie próbuj zmienić nick'a na "Joanna, Janusz i Zuzia", a bedzie pisała tylko Joanna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ciekawe co to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... No coś TY My jesteśmy zgodne małżeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ciekawe ile osób czatuje na koniec strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 bo już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... No coś TY My jesteśmy zgodne małżeństwo Może i zgodne, ale ten nick jest konfliktogenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 blisko, coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... No coś TY My jesteśmy zgodne małżeństwo Może i zgodne, ale ten nick jest konfliktogenny... niedawno rozważałam, czy go nie zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Strzała Gratulki Jezer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... No coś TY My jesteśmy zgodne małżeństwo Może i zgodne, ale ten nick jest konfliktogenny... niedawno rozważałam, czy go nie zmienić... Jak zmienisz nick'a to nie będziesz już w ELYCIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mówiłam, że ktoś się czai Nawet sie nie przywitałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Polowanie zakończone sukcesem, ale zauważyłem, że nikt inny nie polował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Strzała Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzień dobry. Witam się ładnie. Pomogę wam dociągnąć do następnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć Joasia (bez Janusza). U mnie jest pochmurno... Cześć kze, tu Janusz z Joanną Wyrwał mi łobuz klawiaturę, ale już poszedł Mówiłem, ze ten nick jest mylący, a teraz okazało sie, że konfliktogenny... No coś TY My jesteśmy zgodne małżeństwo Może i zgodne, ale ten nick jest konfliktogenny... niedawno rozważałam, czy go nie zmienić... Jak zmienisz nick'a to nie będziesz już w ELYCIE.. wiem.I dlatego sie waham No i jak się nazwać- Asia bez Janusza??? głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzień dobry. Witam się ładnie. Pomogę wam dociągnąć do następnej strony. No poprawiłeś się Za to nie wiem,czy ja długo wytrwam, bo czas zabrać dzieci na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts