frosch 27.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj beti co z ta polerka ? Polerka "się odwlekła w czasie"... Kupiłam w końcu zestaw pielęgnacyjny samochodu (szampony, woski, spraye do różnych części auta, nową szczotkę, nową ściereczke) Też się przyda Najwazniejsze, że Miruś się ucieszył super , najwazniejsze , ze spelnilas jego marzenia moze jutro on spelni twoje Hmmm, marzeń to chyba jednak nie spełniłam Ale starałam się Co do jutra, to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Ja też lubie grochóweczkę... Bardzo Mogę sie wprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam się z tymi, których nie witałem frosch, gdzie byłaś jak Cię nie było? za dużo widzisz gdzie mnie nie bylo ? kiedy ? z kim ? nic nie zauwazylam bylismy umowieni ? nie byliśmy dobrze lornetke mam, to szczegóły bliższe... szkoda , prosilabym o nowy termin tez sobie sprawie lornetke , bede lepiej widziec , szczegolnie ciebie Dla Ciebie zawsze mam wolny bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Ja też lubie grochóweczkę... Bardzo Mogę sie wprosić? jasne , ze mozesz co ty gadasz ? kazdy porzadny facet marzy o zestwie srodkow do pielegnacji samochodu ( my z Froschem zawsze obchodzimy miesiecznice naszego bycia ze soba i obdarowywujemy sie roznymi pierdolami ,ustalone mamy , ze ma byc drobiazg , najlepiej smieszny ...i wiesz co ? najbardziej sie cieszy z zapachow do samochodu a raz udalo mi sie go uszczesliwic chusteczkami do pielegnacji szyb w aucie .choc musze przyznac , ze nie jest fanatykiem mycia auta , za to jego szwagier moze sie zakumplowac z twoim mezem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dla Ciebie zawsze mam wolny bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ja dziś serwowałam żórek.Dzień dobry Państwu ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 STRESZCZENIEStronkę prawie zaczął i skończył jea, a pomiędzy było pełno pięknych gaci, uścisków dla Mirków - solenizantów, narzekania na pogodę, poszukiwania domu i takich tam innych też fajnych rzeczy. Kto chce znać szczeguły - zapraszam do osobistej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Ja jeszcze uwielbiam barszcz ukraiński. Ale tych strączkowych nie lubię I krupniku też nie A co to śmieciówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Ja jeszcze uwielbiam barszcz ukraiński. Ale tych strączkowych nie lubię I krupniku też nie A co to śmieciówka? powiedzmy , ze taki przeglad ogrodka (czasem moze wyjsc z tego nawet barszcz ukrainski ) za kazdym razem inaczej smakuje , bo ma inny sklad generalnie mozna ja tez nazwac zupa jarzynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zapomniałam napisać o mojej namiętności do gulaszowej Na weselach zawsze wyjadam po kolka miseczek, olewając potępiające spojrzenia wysmukłych dziewcząt. No bo jak to tyle jeść o tak późnej godzinie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ech...a mi głowa pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teska, a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witajcie To my, podróżnicy - Justyna&Juzek Dopiero co wróciliśmy z Warszawy.... A w niedzielę z Bytomia - więc mój brzuch poznaje Polskę. Ale nie wiem, czy w stolicy mu się podobało, bo spał. Za to w pociągu mnie kopał. Tyle, ze nie wiem, czy z niewygody czy z radości, ze pierwszy raz pociągiem jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam ponownie PP urodzisz podróżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg Smaczna froszka , wylizałam talerz, nie musisz zmywać poczęstowałam sie też jabłuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) to tez moj uluboiny zestaw, tylko w innej kolejności pomidorowa, rosoł, ogorkowa, grochowa, kapusniak, fasolowa, krupnik i zur śmieciowki nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mąz wygonił mnie na siłownie, bo stwierdził ze się zrobiłam gruba (kurde , on chyba lubi takie z wystajacymi kośćmi biodrowymi i brzuchem przyklejonym do kręgosłupa) Ale nic to, poszłam, trochę kondycji sie przyda. Trener (wyglada niczym adonis ) opracowuje diete gratis,. popatrzył na mnie krytycznie i stwierdził ze tylko 2 kilo moge schudnać, bo wiecej nie trzeba. Phi tylko 2 kilo, a ten od razu ze gruba. Kazał mi jeść tylko ryż z kurczakiem 6 razy dziennie . Tak się tym zestresowałam ze po treningu zaraz zjadłam pączka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts