Aga J.G 27.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć Aga wybierasz się na zlot? Na dzień dzisiejszy tak jak dzisiaj wyjdziesz to za wczesnie chyba , ze przez Deutschland idziesz , to sie z toba zabiore Jeszcze nie wyjeżdżam A szkoda U nas maj imprezowy ale mam nadzieje że uda się dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Dobrze że nie mam szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Froscha jaka nie kumata wszak wyczułam na odległośc że u Ciebie bielizna w szafie więc ja tylko gratki za stronkę moja też w szafie agunia , wlasnie kumata bardzo jestes przynajmniej Frosch w szafie dzis nie bedzie spal tylko ze mna Dobrze że nie mam szafy chcialabym z Froschkiem jechac , ale plan w maju rownie napiety jak marcu mam jednak nadzieje , ze cos wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kombinujcie, ja już rodzinei zapowiedziałam. Mąż jest na tak a dziewczyny najwyżej zostana u babci Mam tylko nadzieje że nic u niego w firmie się nie wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jedz z talerza pozmywam nie cierpię jak ktos je z garnków co oczywiście mój Sławuś czyni notorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To ja też uciekam Dobrej i niegrzecznej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jedz z talerza pozmywam nie cierpię jak ktos je z garnków co oczywiście mój Sławuś czyni notorycznie ale ja potem umiem do zmywarki włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić z gorka malo yntylygyntnie jest , bier z talyrza , mom spüllmaszyna http://www.krohneonline.de/assets/images/guten_Appetit-jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić z gorka malo yntylygyntnie jest , bier z talyrza , mom spüllmaszyna http://www.krohneonline.de/assets/images/guten_Appetit-jpg.jpg ale jo lubia jak łyżka dropie po garcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 zostało coś jeszcze zostalo , ale jest zimna podgrzac ci ? pytanie grzać i mogę z garca coby talerzy nie marasić z gorka malo yntylygyntnie jest , bier z talyrza , mom spüllmaszyna http://www.krohneonline.de/assets/images/guten_Appetit-jpg.jpg ale jo lubia jak łyżka dropie po garcu niy moga ....mama mie nauczula inkszej gastow przijmowac podropia cie zamast tego po plerach albo po fussach , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kule bele , asz mie ciary przeszly , jakzech se pomyslala o tyj lyszce , co szkrobie gornek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kule bele , asz mie ciary przeszly , jakzech se pomyslala o tyj lyszce , co szkrobie gornek moja z kuchni idzie raus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kule bele , asz mie ciary przeszly , jakzech se pomyslala o tyj lyszce , co szkrobie gornek moja z kuchni idzie raus lyszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kule bele , asz mie ciary przeszly , jakzech se pomyslala o tyj lyszce , co szkrobie gornek moja z kuchni idzie raus lyszka ? eee, ...........jamlesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 kule bele , asz mie ciary przeszly , jakzech se pomyslala o tyj lyszce , co szkrobie gornek moja z kuchni idzie raus lyszka ? eee, ...........jamlesowa milego dropanio ida do wyra , bo sie fest pozno zrobiulo tchüss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ida do wyra , nie do schranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 28.02.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg zostało coś jeszcze dzisiaj napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts