beti555 28.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) Froschka, szampan na wszystko dobry jest Wena wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) a może gyros?? :)szybko, dobrze i smacznie gyrosa to sobie Frosch kupuje w Imbisie jak mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) Froschka, szampan na wszystko dobry jest Wena wróci juz wrocila do szampana najbardziej schaboszczak mi pasuje zadowolona z nowej fryzury ? jakie masz wlosy ? nie widzialam nigdy twojej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota placki mialam w zeszlym tygodniu , szkoda , ze nie wiedzialam , ze lubisz z zurem bylby problem , bo nie mam ukiszonego , ale ja sie usmiechniesz do ew-ki , to cie w sobote poczestuje (ja dopiero w przyszlym tygodniu bede robila ) placki z zurem ......ciekawa kombinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Zestaw ciekawy O.... ciąże, to Ciebie raczej nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Już jestem Byłam podciąć włosy Dziękuję wszystkim za pamięć o moim małym święcie i życzenia z tej okazji Szampana wypijecie? http://www.deserlandia.pl/repository/thumbnails/Szampan_champagne_marie_demets.47422.182x0.jpg Tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BETI!!! http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo Pepitka, nie widzę Twojego "suwaczka" I dziękuję za życzonka i piękny bukiet W sumie to tyle pięknych bukietów jeszcze nie dostałam, no może na ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo No!! tylko na tej studniówce to tak nie szalej za bardzo gratulacje i odmierzamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 a to tez dołaczam sie do zyczonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Zestaw ciekawy O.... ciąże, to Ciebie raczej nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Zestaw ciekawy O.... ciąże, to Ciebie raczej nie podejrzewam co w tym ciekawego, placki ziemniaczane, sos grzybowy i gorący żurek do picia...uwielbiam plaki i żur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo witaj juz mialam do ciebie pisac list polecony , bo sie martwilam wczoraj pokazywalam Froschowi twoj suwak i mowie : ja cie... studniowa , jak ten czas szybo leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No to mili Państwo, ja zadzieram kiece i lece... życzę smacznego obiadu, miłego i szmpańsko-studniówkowego wieczoru, no i do jutra :D papapa aaaaaa, nie wiem czy pisałam ze moja rekawiczka się znalazła!!!!! jak stopniały śniegi i deszcze to leżała sobie na trawniku i nawet działa jeszcze pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No to mili Państwo, ja zadzieram kiece i lece... życzę smacznego obiadu, miłego i szmpańsko-studniówkowego wieczoru, no i do jutra :D papapa aaaaaa, nie wiem czy pisałam ze moja rekawiczka się znalazła!!!!! jak stopniały śniegi i deszcze to leżała sobie na trawniku i nawet działa jeszcze pa napisz jeszcze czy to za sprawa kubeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 jea , jakim w koncu antywirem skanowales wtedy swojego kompa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No!! tylko na tej studniówce to tak nie szalej za bardzo gratulacje i odmierzamy dalej No dziś to sobie poszaleję... Najem się naleśników Pepitka, nie widzę Twojego "suwaczka" No jak nie...... Taki piękny jest, z koroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo witaj juz mialam do ciebie pisac list polecony , bo sie martwilam wczoraj pokazywalam Froschowi twoj suwak i mowie : ja cie... studniowa , jak ten czas szybo leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 jea , jakim w koncu antywirem skanowales wtedy swojego kompa ? Kaspersky, GData...chiba już nie pomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts