mundzia 01.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kurcze, a ja jak popatrze za okno to mi jakoś sie jesiennie robi a już bym chciała wiosenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no to czas na mnie.... pędzę szukac tej wiosny, wracajac do domu bede musiala sie przedrzec przez błocko, wczoraj dwa auta sie zakopały nie jest fajnie... ale co w domku to w domku miłego popoludnia zycze i do jutra!! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Papa Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam tęskniących za wiosną. Z niecierpliwością czekam na skowronki, tymczasem biała gołębica z żółtą obrączką na łapce upatrzyła mój balkon. Dreptała chyba z godzinę, a potem usiadła na doniczce z przekwitłym wrzosem I siedzi...i co z tego będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam tęskniących za wiosną. Z niecierpliwością czekam na skowronki, tymczasem biała gołębica z żółtą obrączką na łapce upatrzyła mój balkon. Dreptała chyba z godzinę, a potem usiadła na doniczce z przekwitłym wrzosem I siedzi...i co z tego będzie? Może stwierdziła, że u Ciebie bedzie jej nowy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam tęskniących za wiosną. Z niecierpliwością czekam na skowronki, tymczasem biała gołębica z żółtą obrączką na łapce upatrzyła mój balkon. Dreptała chyba z godzinę, a potem usiadła na doniczce z przekwitłym wrzosem I siedzi...i co z tego będzie? Może stwierdziła, że u Ciebie bedzie jej nowy dom? może to bocian jaki i cosik przyniesie na ten nowy dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 i?? gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A u mnie krokusy kwitną ,oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam tęskniących za wiosną. Z niecierpliwością czekam na skowronki, tymczasem biała gołębica z żółtą obrączką na łapce upatrzyła mój balkon. Dreptała chyba z godzinę, a potem usiadła na doniczce z przekwitłym wrzosem I siedzi...i co z tego będzie? Może stwierdziła, że u Ciebie bedzie jej nowy dom? może to bocian jaki i cosik przyniesie na ten nowy dom ? może i bocian, ale czerwonego dzioba nie widzę, więc w czym kwilące zawiniątko trzymać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witam czy u was jest jasno na dworze ? ew-ka , pogoda wrocila do normy (niebieskie niebo ) mundzia gatki http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/98001A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 U mnie jest ciemno i mokro i księżyc do pracy nie przyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 cytuje Froscha : nie ma naszego sympatycznego kolegi Marchewki ? Jea , a co on ciebie tak lubi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 U mnie jest ciemno i mokro i księżyc do pracy nie przyszedł. wlasnie tak pomyslalam , ze u was musi juz byc ciemno , ale jak ja mam dzien za onem , to glupio pisac dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witajcie wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Beti Frosch, głupio, nie głupio, i tak zazdroszczę, że u Ciebie dluższy dzień, a Ewka pieli ogródek, kiedy u mnie spod śniegu trawy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 U mnie dzisiaj był piekny dzień. Dopóki ok. 17stej nie spadł deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witaj beti narazie mykam , bede troche pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dobry wieczór własnie "dmuchnęliśmy " deserek .....owocowy pucharek ,polany miodem i rumem i gałka lodów ale pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a ja mykam do kuchni, chińszczyzna czeka na zrobienie narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 po południu zachmurzyło sie i pada ....właściwie mży ,ale co to za różnica -jest brzydko ,mokro i nieprzyjemnie dobrze ,że w kominku ogień trzaska i jest milusio bo w domu ma być miło ..prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts