mikopiko 02.03.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zobaczcie co znalazłam!!! Biedny kiciuś! http://student.agh.edu.pl/~makuch/wojtek/zdjecia/Grubas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zobaczcie co znalazłam!!! Biedny kiciuś! http://student.agh.edu.pl/~makuch/wojtek/zdjecia/Grubas.jpg No na zagłodzonego to on nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ALE SIĘ WKRĘCIŁAM! NASTĘPNE: http://www.bielizna.oh.pl/i/p/3462.jpg Dzięki ja się w te chętnie wkręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jea, jak to bez streszczenia????? a masz za kare... http://www.wordybug.com/images/Underpants%202.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a teraz ide zobaczyc na stronke obok co Wy tu robili jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no i widze ze zesci se pośpiewali, pojedli... a mnie ominęło... no ale takie zycie, jak sie pracuje skrycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja wczoraj zamówiłam okna do naszego domku Mają być za dwa tygodnie I jutro kończą kłaść nam dach No, to się pochwaliłam super doczekamy sie jakiegos dziennika ? Hmmm, dziennika niestety nie będe pisała, bo obawiam się, ze nie byłabym w tym systematyczna szkoda ale mozesz na Rw sstematycznie pokazywac postepy budowy Miałabym zaśmiecać taki gaciorowy wątek? Oj, nie wszystkim mogłyby sie spodobać zdjecia z budowy porównując do pięknej bielizny, no , czasem mniej pięknej Ale dach Wam tutaj i tak tu wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci :D:D eee.... politycy zaraz by kazali abonament płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 wyobrażasz sobie płatne ogłoszenie o włamaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 MUNDZIA NAPISAŁA: andre59 napisał: zytulina napisał: A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci A może pianie koguta ? sąsiadów zeźli! a może trochę tańsze? Ps . Możecie powiedzieć jak wy to robicie ,że tak cytujecie ładnie, mi to nie wychodzi jeszcze .(patrz wyżej) Pomocy potrzebuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 wyobrażasz sobie płatne ogłoszenie o włamaniu? :D:D:D:D próbuje, ale cos nie moge :D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 MUNDZIA NAPISAŁA: andre59 napisał: zytulina napisał: A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci A może pianie koguta ? sąsiadów zeźli! a może trochę tańsze? Ps . Możecie powiedzieć jak wy to robicie ,że tak cytujecie ładnie, mi to nie wychodzi jeszcze .(patrz wyżej) Pomocy potrzebuję! W prawym, górnym rogu każdego okienka jest przycisk "CYTUJ" Klikasz, otwiera sie okno Twojego postu, stawiasz kursor za słówkiem "" i piszesz co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No to ja się żegnam do poniedziałku... życzę miłego popołudnia, jeszcze milszego weekendu i samych seksownych gaci :D:D:D pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dzięki ! zaraz spróbuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No to ja się żegnam do poniedziałku... życzę miłego popołudnia, jeszcze milszego weekendu i samych seksownych gaci :D:D:D pa... Pa, Tobie rownież miłego weekendu i całej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci :D:D eee.... politycy zaraz by kazali abonament płacić i co?.... udało się ! dziękiandre59 ju ar wielki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj chyba ktoś zaraz znowu będzie miał nowe gatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts