beti555 02.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj chyba ktoś zaraz znowu będzie miał nowe gatki! Nie, jeszcze za wcześnie Poza tym nie ma jea jea, gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mikopiko, osoba, która otworzy swoim postem nową stronę w Rekordzie Wpisów otrzymuje punkt w rankingu zdobywców stronek i w nagrodę gratulacje, czyli gratulki, czyli gratki, a może nawet gatki i to zwykle przepiękne trochę historii słowo GATKi wprowadziła monka było to 8 marca 2006 roku odnosiło sie to do Kasi od SławekD-żonka a gatki wkleił Marcel2000 Pierwsze historyczne gatki wyglądały tak...... http://www.dyskretna.pl/images_u/enya.jpg uff.... Oj kłamiesz siostra, jak z nut. Gatki powstały z tego, że Funia sie pomyliła i napisała zamiast gratki, gatki. Zauważyła to Majka, a gatki pierwsze ja dostałam . Były to czarne koronkowe gatki . I było to wcześniej niz 8 marca 2006 rok a to dowod http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1003361&highlight=gatki#1003361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A co stawiasz na jea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mikopiko, osoba, która otworzy swoim postem nową stronę w Rekordzie Wpisów otrzymuje punkt w rankingu zdobywców stronek i w nagrodę gratulacje, czyli gratulki, czyli gratki, a może nawet gatki i to zwykle przepiękne trochę historii słowo GATKi wprowadziła monka było to 8 marca 2006 roku odnosiło sie to do Kasi od SławekD-żonka a gatki wkleił Marcel2000 Pierwsze historyczne gatki wyglądały tak...... http://www.dyskretna.pl/images_u/enya.jpg uff.... Oj kłamiesz siostra, jak z nut. Gatki powstały z tego, że Funia sie pomyliła i napisała zamiast gratki, gatki. Zauważyła to Majka, a gatki pierwsze ja dostałam . Były to czarne koronkowe gatki . I było to wcześniej niz 8 marca 2006 rok a to dowod http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1003361&highlight=gatki#1003361 Przeczytałam! masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A co stawiasz na jea? A co, będziesz się z nim ścigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A co stawiasz na jea? A co, będziesz się z nim ścigać? przepraszam! ... to już się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A co stawiasz na jea? A co, będziesz się z nim ścigać? przepraszam! ... to już się nie odzywam odzywaj sie, odzywaj I tak stawiam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 IDE SPRZĄTAĆ BO MĘŻUŚ DZIŚ WRACA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mikopiko, osoba, która otworzy swoim postem nową stronę w Rekordzie Wpisów otrzymuje punkt w rankingu zdobywców stronek i w nagrodę gratulacje, czyli gratulki, czyli gratki, a może nawet gatki i to zwykle przepiękne trochę historii słowo GATKi wprowadziła monka było to 8 marca 2006 roku odnosiło sie to do Kasi od SławekD-żonka a gatki wkleił Marcel2000 Pierwsze historyczne gatki wyglądały tak...... http://www.dyskretna.pl/images_u/enya.jpg uff.... Oj kłamiesz siostra, jak z nut. Gatki powstały z tego, że Funia sie pomyliła i napisała zamiast gratki, gatki. Zauważyła to Majka, a gatki pierwsze ja dostałam . Były to czarne koronkowe gatki . I było to wcześniej niz 8 marca 2006 rok a to dowod http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1003361&highlight=gatki#1003361 o kurka i wynika z tego,ze pierwsze majtki podarowałam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 masz rację verunia ....wczoraj przesledziłam wątek od lutego -nie było żadnych gatek ale jak dotyczyło Ciebie ...to doskonale pamiętasz ps ...ale historycznych gatek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Dla mnie te wyyyyjące alarmy są bez sensu Nie lepiej gdyby słychać było komunikat: - Gościu, jesteś w telewizji ! ? no!! andre!! to mi patentem i duzą kasą trąci :D:D eee.... politycy zaraz by kazali abonament płacić i co?.... udało się ! dziękiandre59 ju ar wielki!!!! mam 185 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam przy kawusi rekordzistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Już kawe wypiłam i... teraz piję herbatę miętową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No a ja się pożegnam. Zmykam do domu, ale najpierw sobie popływam trochę w basenie Do jutra i cześć pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No a ja się pożegnam. Zmykam do domu, ale najpierw sobie popływam trochę w basenie Do jutra i cześć pracy Ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No a ja się pożegnam. Zmykam do domu, ale najpierw sobie popływam trochę w basenie Do jutra i cześć pracy Ale masz fajnie przyłączam się. Też tak uważam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.03.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 To Wy tu zdobywajcie stronkę, a ja znikam Może wpadnę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 gatki jea , widze , ze mnie gonisz http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/96669b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cytuje Froscha : nie ma naszego sympatycznego kolegi Marchewki ? Jea , a co on ciebie tak lubi ? może dlatego, że nadajemy na tych samych falach i nie sprzęgamy się w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts