frosch 03.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Bo ja jestem łysy i wredny, a jak się raz na parę miesięcy na RW pojawię, to się poczuwam W zastępstwie masz zawsze Olę, która robi porządki z rankingiem Ale Ola nie jest ani lysa ani wredna ale mogę być bom szalona ja tez moge byc szalona nigdy nie bylam , ale jakbym sie postarala wredna tez moglabym byc Mogłabyś wredna ? jasne tylko nikt nie chce mi podpasc a froschka jest gupia.... musisz powiedziec cos , co nie jest prawda na moj temat wtedy sie wkurzam Froschka jest mądra coooo??? nie wymadrzaj sie tak cwaniaku jak nie skonczysz mnie wyzywac to zobaczysz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ola , planujecie jakies Chrzciny ? na Wielkanoc chcemy zrobić, rodzina porozrzucana po kraju to będzie podwójna okazja aby się spotkać fajnie ja tez chrzcilam (znaczy sie ksiadz ) moja Olke na Wielkanoc , jeszcze dolozylam do tego urodziny jej taty (ty zdaje sie tez tak mozesz zrobic ) a jak w tym roku przypada Wielkanoc? 8-9.04 A Ty jeszcze w pracy Tak, do 14.30 i spadam do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a \tak w ogóle to ja muszę kiedyś stronkę pyknąć, bo ciągle mam tylko 4 w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A ja jeszcze w pracy, bo na Anię czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Najgorsze, jest to ze jak wroce do domu to musze sprzatać... Za.....sta sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a \tak w ogóle to ja muszę kiedyś stronkę pyknąć, bo ciągle mam tylko 4 w rankingu Aż 4???? Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Bo ja jestem łysy i wredny, a jak się raz na parę miesięcy na RW pojawię, to się poczuwam W zastępstwie masz zawsze Olę, która robi porządki z rankingiem Ale Ola nie jest ani lysa ani wredna ale mogę być bom szalona ja tez moge byc szalona nigdy nie bylam , ale jakbym sie postarala wredna tez moglabym byc Mogłabyś wredna ? jasne tylko nikt nie chce mi podpasc a froschka jest gupia.... musisz powiedziec cos , co nie jest prawda na moj temat wtedy sie wkurzam Froschka jest mądra Froschka jest rózowa [/quote:1ebcda5f93] sciagnij te okulary z nosa , bo plotki siejesz w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Bo ja jestem łysy i wredny, a jak się raz na parę miesięcy na RW pojawię, to się poczuwam W zastępstwie masz zawsze Olę, która robi porządki z rankingiem Ale Ola nie jest ani lysa ani wredna ale mogę być bom szalona ja tez moge byc szalona nigdy nie bylam , ale jakbym sie postarala wredna tez moglabym byc Mogłabyś wredna ? jasne tylko nikt nie chce mi podpasc a froschka jest gupia.... musisz powiedziec cos , co nie jest prawda na moj temat wtedy sie wkurzam Froschka jest mądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Nie nosze okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Najgorsze, jest to ze jak wroce do domu to musze sprzatać... Za.....sta sobota Ja sprzątałem wczoraj, jak wróciłem z basenu. Ale mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A miałam za tynkami sie rozejrzec dzisiaj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 macie fotkę łysej Britney? pokażcie bo szukam i nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Tzn tynkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a \tak w ogóle to ja muszę kiedyś stronkę pyknąć, bo ciągle mam tylko 4 w rankingu Aż 4???? Szok trenuj trenuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Froschka jest mądra, froschka jest mądra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Wpisz Britney na odwyku, moze wskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 no kto jeszcze chce zobaczyc jaka wredna jestem ? bo zaraz znikam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a \tak w ogóle to ja muszę kiedyś stronkę pyknąć, bo ciągle mam tylko 4 w rankingu Aż 4???? Szok trenuj trenuj Co?! Liczyło się? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Wpisz Britney na odwyku, moze wskoczy a to nie po wyjsciu z odwyku sie wygolila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Jajcek gatki http://www.etk-fashion.com/images/thumbnails/134_images_paris.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts