Aga J.G 03.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam przelotnie i pewnie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Dzieńdoberek. POBUUUUDKA!!! Porządni ludzie już siedzą w pracy . Nie, żeby zaraz tam pracowali. Beti widzę, że masz dobry gust jeśli chodzi o piwo. Nie ma to jak wypić coś specjalnego Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 no witaj marjucha wcale nie spie tak krzyczales , ze mi psa obudziles kawa http://static.flickr.com/65/157774749_7d4c6493c7.jpg i woda dla ciebie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/202/20239.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 olka widzialam jak sie skradalas po tajniacku do swoich Komentarzy ladnie to tak , nawet helol nie powiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 dzięki za kawę froschka.Za psa przepraszam. Niech sobie jeszcze pośpi bidula.jesteś tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 olka widzialam jak sie skradalas po tajniacku do swoich Komentarzy ladnie to tak , nawet helol nie powiedziec ? już pisałam co tak tu głośno od rana ale ssak sie obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 olka widzialam jak sie skradalas po tajniacku do swoich Komentarzy ladnie to tak , nawet helol nie powiedziec ? już pisałam co tak tu głośno od rana ale ssak sie obudził Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 olka widzialam jak sie skradalas po tajniacku do swoich Komentarzy ladnie to tak , nawet helol nie powiedziec ? już pisałam co tak tu głośno od rana ale ssak sie obudził Naprawdę nie chciałem go obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow A jest jeszcze na RW? Kurcze musiałem mieć wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow A jest jeszcze na RW? Kurcze musiałem mieć wolne powinno byc , bo nie mialam powodow go kasowac sprawdz 18 i 19 luty ogolnie zdjecia wyzszly nam beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow A jest jeszcze na RW? Kurcze musiałem mieć wolne a kiedy coś wyraźniejszego? powinno byc , bo nie mialam powodow go kasowac sprawdz 18 i 19 luty ogolnie zdjecia wyzszly nam beznadziejne Zgadzam się, wyszły beznadziejnie. Tylko ogólny zarys widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 wiesz jak to mlodziez (plci meskiej ) dorwie sie do aparatu , ktorego nie zna i grzebie cos w ustawieniach na szczescie mamy tez nagray filmik na kamerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? mam dobry humor, to mogę ewentualnie siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? mam dobry humor, to mogę ewentualnie siebie mozesz bardzo proooosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Tak wyglądałem za "najlepszych" czasów w czasie pieszej wędrówki po Kaszubach http://images22.fotosik.pl/15/f116517e48e6cfd9med.jpg Robi wrażenie, co? Brzuch oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts