marjucha 04.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Chyba, że ktoś się czai? gdzie jest jea ? moze chory biedaczek ? jakas pielegniarke bysmy mu podeslali Też się martwię o królika Ale ja go znam. On wróci. On zawsze wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Dobrze, że się zagadałaś bo znowu byś stronkę zagarnęłą wiesz , ze czesciej mi sie to udaje , gdy o tym zapominam Akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 a masz zdjecie calego domku , tego gospodarczego ? ( moze byc z toba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 a masz zdjecie calego domku , tego gospodarczego ? ( moze byc z toba ) Mam, ale beze mnie. Jeszcze wiosną muszę go otynkować na zewnątrz i wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 No to jeszcze fotki domku gospodarczego. Najpierw się pochwalę, że sam zrobiłem projekt(na potrzeby zgłoszenia robót budowlanych), sam wytyczyłem budynek, zrobiłem ścianę fundamentową z chudziakiem, sam postawiłem ściany i sam postawiłem położyłem blachodachówkę.Przy więźbie pomagał mi kolega i tata bo za ciężko było dla jednej osoby. Do niczego nikogo nie najmowałem, bo sknera jestem . A tak naprawdę traktowałem to jako wprawke przed budową domu właściwego http://images22.fotosik.pl/15/83779b153b0b4807med.jpg i z drugiej strony http://images21.fotosik.pl/41/875e754979c89506med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Chyba, że ktoś się czai? gdzie jest jea ? moze chory biedaczek ? jakas pielegniarke bysmy mu podeslali Też się martwię o królika Ale ja go znam. On wróci. On zawsze wraca Cześć frosch wykrakałaś chory jezdem i wszystko mnie boli... Idę się kurować, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Chyba, że ktoś się czai? gdzie jest jea ? moze chory biedaczek ? jakas pielegniarke bysmy mu podeslali Też się martwię o królika Ale ja go znam. On wróci. On zawsze wraca Cześć frosch wykrakałaś chory jezdem i wszystko mnie boli... Idę się kurować, pa Powrotu do zdrowia Jea. Ta frosch to kracze A powinna rechotac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 sory , ze mnie nie bylo rozmowy z dziecmi marjucha , sliczny domek , a ty zdolniacha niesamowita jea , tak mi przykro ja nie krakala , ja sie martwila i tesknila leciutko masz tu kogos http://kurde.pl/gfx/pielegniarka%202.jpg powinna ci ukoic bol zdrowiej nam szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam w niedzielne południe zimno, wieje jeszcze nie pada ale sie chmurzy z każdej strony ( najwięcej od strony Froszki ....znowu dmucha w moją stronę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 pa, mykam do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jea ...ta koleżanka Froszki postawi Cię na nogi ....jestem tego pewna -takie rączki to potrafia leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 pa, mykam do kuchni a co serwujesz ??? cześć Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Marjucha przystojniak z krwi i kości miło Cię poznać w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Marjucha przystojniak z krwi i kości miło Cię poznać w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam w niedzielne południe zimno, wieje jeszcze nie pada ale sie chmurzy z każdej strony ( najwięcej od strony Froszki ....znowu dmucha w moją stronę ) czesc ew-unia wieje ci od poludnia ? serwuje kurczaka z kluskami jem dzisiaj obiad tylko ze starszym synem , bo maluchy ida do taty (nie zdaza im sie to za czesto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam niedzielkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mariucha Cieszę sie, ze trafiłam na twoje fotki Nie dość że czarujący jak to froszka powiedziała to i budynek gospodarczy super zrobiłeś No no jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Froszka ..nie godej ,żeś w hajmacie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mariucha Cieszę sie, ze trafiłam na twoje fotki Nie dość że czarujący jak to froszka powiedziała to i budynek gospodarczy super zrobiłeś No no jestem pod wrażeniem Chyba zaraz spłonę zawstydzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 serwuje kurczaka z kluskami jem dzisiaj obiad tylko ze starszym synem , bo maluchy ida do taty (nie zdaza im sie to za czesto ) ja mam karczek upieczony wczoraj w rękawie zaraz ugotuję kaszę gryczana i jaglaną ( ostatnio jadamy kaszę -w naszym wieku trza dbać o zdrowie ) do tego marchewka z groszkiem na słodko żurek już jedliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts