premiumpremium 05.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czy ja znów przyszłam wtedy, gdy nikogo już nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 hej premium... chyba niestety nie ma tu nas za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja jestem. Witam Cię serdecznie I w zasadzie to już mnie nie ma, bo idę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 hej premium... chyba niestety nie ma tu nas za dużo... Cześć mundzia Też to zauważyłam, dodatkowo mam pecha, bo Was nie ma jak ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no własnie... ja tez tak mam... w weekend sie tu duzo dzieje a mnie nigdy nie ma bo nie mam netu w domku no i widzisz... marjucha sie pojawia i zaraz znika... ah... takie zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no jestem , choc tylko przelotem w przerwie miedzy oknami czesc Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czy ja znów przyszłam wtedy, gdy nikogo już nie ma?? ja jezdem co prawda z doskoku ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witajcie wszyscy Wpadłam się przywitać, bo z czasem dzisiaj u mnie krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? witaj beti jak tam wizyta Pana Muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? parę dni młodsza jesteś czy pomogło, to jeszcze nie wiem ale jakieś bufory ciepła by mi się zdały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? parę dni młodsza jesteś czy pomogło, to jeszcze nie wiem ale jakieś bufory ciepła by mi się zdały... wiec musi byc inny rocznik jestes ( bo waga w moim jest mlodsza ode mnie ), ale to niewazne sluchaj sie czasem i mlodszej znalazlam takie bufory http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_bg/termofor5_d.jpg no i tyju sie napij http://www.imagepoint.biz/images/0264/264146_m.jpg kurde ....co ja sie tak przejmuje ? co ja twoja krankenszwester jestem czy jak ? tak naprawde , to sie zwyczajnie nad toba lituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no jestem , choc tylko przelotem w przerwie miedzy oknami czesc Justynka Cześć Greta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.03.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czy ja znów przyszłam wtedy, gdy nikogo już nie ma?? ja jezdem co prawda z doskoku ale zawsze Ja też jezdem z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 pp jak tam sprawy ? blizej czy dalej od Bytomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? witaj beti jak tam wizyta Pana Muratora ? A, był. Porobił zdjęcia naszej "cudnej" drogi i całej tej gliny, domu i nas a potem zadawał mnóstwo pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jea , jak tam samopoczucie ? walnij se Upsarin-a C (nie zaszkodzi , a moze pomoze ) a ja Ciebie słucham i se walne, a co... sluchaj sie starszej ( a wlasciwie to nie wiem czy starszej ) i co? pomoglo ? witaj beti jak tam wizyta Pana Muratora ? A, był. Porobił zdjęcia naszej "cudnej" drogi i całej tej gliny, domu i nas a potem zadawał mnóstwo pytań a wiesz gdzie i kiedy bedziemy je mogli zobaczyc ? jakie pytania ? intymne tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Cóż, to chyba nie nastąpi tak szybko, bo materiały dopiero Pan zbiera. Mam Mu jeszcze dosłać zdjęcia z innych etapów budowy, plany itd. Intymne pytania? Hmmm większość taka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 daj cynk jak juz bedzie wiadomo co i jak ? chetnie poczytam jak odpowiadalas na te pytania a mnie wlasnie kuzyneczka wyrolowala umowila sie ze mna na aeroba i nie idzie , choroba coz ...i tak pojde ..z corka i jej kolezankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts