monka 18.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dobry snajper trafi tam gdzie chce, a nie w Rekordzistów. no ale tak na wszelki wypadek jakieś nakrycie głowy sie przyda http://www.eurosoft.pl/upload/sss_2310x0%20l072.jpg czy mogę zielony chcesz sie wtopić w otoczenie To też ale zielony to mój ulubiony i jak mogę to zawsze wybieram zielony no to bierz a ja wolę niebieski z tych samych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 KZE poszlo na maila kze będzie pewnie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dobry snajper trafi tam gdzie chce, a nie w Rekordzistów. no ale tak na wszelki wypadek jakieś nakrycie głowy sie przyda http://www.eurosoft.pl/upload/sss_2310x0%20l072.jpg czy mogę zielony chcesz sie wtopić w otoczenie To też ale zielony to mój ulubiony i jak mogę to zawsze wybieram zielony no to bierz a ja wolę niebieski z tych samych powodów Czyli się dogadamy z kolorami Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 KZE poszlo na maila kze będzie pewnie rano skad wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 to moze na maila mu rzuce to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 hmmmm a co slychac wieczorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Drogie bluzki andrzejko wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla no ale to moze inne czasy byly co??? teraz to jest wieksza stabilizacja ... jakby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Drogie bluzki andrzejko wybierasz O taaak bardzo drogo by wyszlo gdybym ją kupila ale przecież nie starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 zapraszam na łąkę http://gajlewicz.art.pl/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wieczorem widze że bardzo medycznie się w tym watku zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla no ale to moze inne czasy byly co??? teraz to jest wieksza stabilizacja ... jakby ? stabilizacja większa Ale nie mówię przecież że nie warto zabezpieczyć dziecka na przyszlość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wieczorem widze że bardzo medycznie się w tym watku zrobiło witaj Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Też miałam taką poliskę była założona do mojego 21 roku życia, nawet na dobre lody nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 zapraszam na łąkę http://gajlewicz.art.pl/wino.jpg a na jakiej to lące takie kwiatki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 dla bardziej wybrednych http://www.saa.friko.pl/sadzik/Szkocja/trunki/fl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a tak przy okazji ..... KZE widze ze pracujesz w Aliansie szukam obecnie jakiejs dobrej polisy dla synka .... takiej coby po osiagnieciu 18lat mial pare groszy nazbierane macie cos takiego swojej ofercie? czy to nie pic na wode? oplaca sie? Nie pracuję w ubezpieczeniach ale dla mnie to pic na wodę ----itd. Ja mialam taką polisę posagową tzw w p.....u i co dostalam tyle że m=nawet mi bluzka po 20 latach wplat mamy nie wyszla Też miałam taką poliskę była założona do mojego 21 roku życia, nawet na dobre lody nie starczyło Czyli bylo nas takich nabranych wielu pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 zapraszam na łąkę http://gajlewicz.art.pl/wino.jpg no a joola się martwiła że wątek podupadł w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts