Gość 06.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej wszystkim obecnym i nieobecnym vERUNIA bardzo ładny domek - takie mi się bardzo podobają. Nasz dach też nie jest łatwiutki i najpierw jak szukaliśmy ekipy do budowy to wyceniali nam taniej a potem po zastanowieniu (ze względu na dach) korygowali swoją cenę na naszą niekorzyść. Ja dzisiaj miałam trudny dzień : byliśmy z moim Olusiem w szpitalu na badaniu cystograficznym , miałam nadzieję ,ze już po refluksie a tu guzik ...... szykuje się operacja Mam doła! Nie martw się, my tu wszyscy będziemy trzymac kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działka w Chybach 100 zł za metr Cześć dziewczęta 260.000 za działkę ? to niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej wszystkim obecnym i nieobecnym vERUNIA bardzo ładny domek - takie mi się bardzo podobają. Nasz dach też nie jest łatwiutki i najpierw jak szukaliśmy ekipy do budowy to wyceniali nam taniej a potem po zastanowieniu (ze względu na dach) korygowali swoją cenę na naszą niekorzyść. Ja dzisiaj miałam trudny dzień : byliśmy z moim Olusiem w szpitalu na badaniu cystograficznym , miałam nadzieję ,ze już po refluksie a tu guzik ...... szykuje się operacja Mam doła! Nie martw się, my tu wszyscy będziemy trzymac kciuki. no proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działka w Chybach 100 zł za metr Cześć dziewczęta 260.000 za działkę ? to niemało no , nieeeeezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki za wsparcie ! Chodzi tu o refluks ukł. moczowego . Mocz z nerek wychodzi do moczowodu a potem prawidłowo do pęcherza a u Olka z moczowodów powraca do nerek. Grozi to uszkodzeniem nerek! a operacja w znieczuleniu ogólnym!! jedna wielka d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działka w Chybach 100 zł za metr Cześć dziewczęta 260.000 za działkę ? to niemało no , nieeeeezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 verunia a jak daleko masz do jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działka w Chybach 100 zł za metr Cześć dziewczęta 260.000 za działkę ? to niemało no , nieeeeezle Ja tak samo zareagowałam.W planach była działka 1000 m2. Ale trafiła sie ta, a działki ida w gore, połowę można bedzie sprzedać jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 verunia a jak daleko masz do jeziora? Dokładnie nie wiem ale jakies 0,5 do 1 km. Ale to jezioro kurka jest całe zabudowane po tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działka w Chybach 100 zł za metr Cześć dziewczęta 260.000 za działkę ? to niemało no , nieeeeezle Ja tak samo zareagowałam.W planach była działka 1000 m2. Ale trafiła sie ta, a działki ida w gore, połowę można bedzie sprzedać jakby co. no chyba ,że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej wszystkim obecnym i nieobecnym vERUNIA bardzo ładny domek - takie mi się bardzo podobają. Nasz dach też nie jest łatwiutki i najpierw jak szukaliśmy ekipy do budowy to wyceniali nam taniej a potem po zastanowieniu (ze względu na dach) korygowali swoją cenę na naszą niekorzyść. Ja dzisiaj miałam trudny dzień : byliśmy z moim Olusiem w szpitalu na badaniu cystograficznym , miałam nadzieję ,ze już po refluksie a tu guzik ...... szykuje się operacja Mam doła! jesteśmy z Tobą, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 będzie bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 bum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki ANDRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki za wsparcie ! Chodzi tu o refluks ukł. moczowego . Mocz z nerek wychodzi do moczowodu a potem prawidłowo do pęcherza a u Olka z moczowodów powraca do nerek. Grozi to uszkodzeniem nerek! a operacja w znieczuleniu ogólnym!! jedna wielka d..... mysl pozytywnie wszystko sie uda w najtrudnieszych chwilach wyplakuj sie nam do rekawow trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dzięki za wsparcie ! Chodzi tu o refluks ukł. moczowego . Mocz z nerek wychodzi do moczowodu a potem prawidłowo do pęcherza a u Olka z moczowodów powraca do nerek. Grozi to uszkodzeniem nerek! a operacja w znieczuleniu ogólnym!! jedna wielka d..... Mikopiko Moja córka w wieku 7 lat przeszła podobną operację. Miała zwężony moczowód. Operowali ją w Warszawie na Litewskiej. Przeszliśmy przez to, przez wszystko można przejść. Jeśli zechcesz o tym pogadać, odezwij się na priv, podam telefon i pogadamy. Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 no i gatki http://62.181.0.222/model/1157971557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 gatki cherlak http://diores.pl/images/RISQUE/6864.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts