andre59 08.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Faktycznie, ostatnio prawie nie wystawiam nosa z domu. 11 marca będzie u nas Daniec, może uda mi się pójść. A teraz już pora do łożeczka, dobranoc Tola i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam wszystkich piątkowo zrobić kawy pędzę, potem poczytam co tu sie działo i zaraz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to może kawusie na dobry poczatek dnia http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 dzien doberek dzieki za kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać u mnie sie nawet przebilo trzeba myslec pozytywnie , to moze Pani Wiosna sie u nas rozgosci na stale czesc olusia ssaczek spi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 czesc olusia ssaczek spi ? nie wiem, jest w salonie a ja w gabinecie, jakieś dźwieki z siebie wydaje, najważniejsze, że nie płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 czesc olusia ssaczek spi ? nie wiem, jest w salonie a ja w gabinecie, jakieś dźwieki z siebie wydaje, najważniejsze, że nie płacze jednym slowem lew salonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dźwięków przypomnialo mi sie jak jadąc pociagiem próbowałam zasnąć (10 godzin podrózy) i w przedziale jachała młoda mam z 3 letnim synkiem, któremu tez sie nudziało ale spac mu sie nie chciało. wiec piszcał, skamlał, jękał itd, trudno to nazwać, mamy go uspakajała, ze ma być cicho, bo Pani chce spać (czyli ja ) az w koncu dosc poirytopwana mowi "nouspkój sie, co Ty robisz???" na co malec z oburzeniem "no jak to, wydaje z siebie dzwięki" :D:D tak mi sie przypomniało ... uśmiałam sie wtedy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dziwków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Olka no a propos wydawania dziwków łe jery :D:D miało byc dźwięków zaraz poprawie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak myślicie zabranie Małego do marketu na zakupy chyba nie jest najlepszym pomysłem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts