Ew-ka 09.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry pyry z gzikiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 obowiązki wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no to tak jak u mnie, ale cicho, bo chyba sie lekko słoneczko probuje do nas dostać tak tak wyraźnie widać,że walczy o pozycje na niebie a wlasnie przeciez wy ziomalki jetescie przypomnialam sobie , jak to wyobrazalam sobie , ze mundzia wyglada jak olka bo jest z Poznania noooo, verunia musi juz zaczac wlosy zapuszczac :D:D no, my tu wszyscy tak samo wyglądamy :D:D i jemy tylko pyry i wydajecie dziwaki regionalne zwyczaje a propo : jak robicie pisanki w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ja sie z nimi uporam to wróce tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak myślicie zabranie Małego do marketu na zakupy chyba nie jest najlepszym pomysłem co? no ...nie najlepszym ....siedlisko zarazków i bakterii zresztą tak jak szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem czesc ew-cia a my jemy pankszkraut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 pisanki?? no najpierw myjesz jajo, robisz dziurke, dmuchasz, potem odpoczywasz i potem malujesz czym chcesz i jak chcesz... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić u nas tez słonce wygrywa te nierówna walke i jest go coraz wiecej a chetnie bym cos porobila w domku lub dookola niego, ale dzis praca do wieczora i w dodatku nocowanie poza domem nie lubie... pomimo ze u rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 pisanki?? no najpierw myjesz jajo, robisz dziurke, dmuchasz, potem odpoczywasz i potem malujesz czym chcesz i jak chcesz... :D:D i takie pustaki niesiecie do swiecenia ? u nas sie robi dwie dziurki i......pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem czesc ew-cia a my jemy pankszkraut pycha a ja... jajecznicę na prawie samych żółtkach ( tych od sąsiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 no tak, muszą być dwie dziurki wlot i wylot ale nie trzeba wypijac tylko mozna wydmuchaac,,, i bedzie jajkecznica :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? tyż ino sie cieszyc tyz byda miala kiedys ogrodek , a co ? byle mi moje marzynia chwasciorami nie zarosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 dzis praca do wieczora i w dodatku nocowanie poza domem o 22 maszbyć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ewka gratukli http://62.181.0.222/model/miniatury/1166787544.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 dzis praca do wieczora i w dodatku nocowanie poza domem o 22 maszbyć w domu grzeczne dziewczynki wracaja do domu ...pierwszym autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj frosch jaka pogoda u Ciebie?? ku wieliej radosci ew-ki za oknem barowo u mnie też barowo cześc wsiem to jadę .....u mnie słońce trzeba będzie coś robić w ogrodku? tyż ino sie cieszyc tyz byda miala kiedys ogrodek , a co ? byle mi moje marzynia chwasciorami nie zarosly nie zarozną!! wypielimy jak by co... my sie chwastom nie damy.... a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts