ave 12.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 [quote="premiumpremium]O rany ave, ale dziołcha jakaś hurysa od Ingresa też baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ave - no no takie gratki ...fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 a co tu tak pusto ???? nikt nie zagląda ? to ja gaszę światło DOBREJ NOCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 zaglada , zaglada , ale nikogo nie bylo ew-cia , jak samopoczucie ? dzien odberek kawa dla was http://www.mense-beratung.de/grafik/kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.03.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkich po sześciodniowej przerwie. Wpadłem powiedzieć dzień dobry i pędzę do pracy, bo czeka jej co nie miara. Później jeszcze zajrzę, ale pewnie dopiero po dwunastej. To miłego dnia i do przeczytania Froschka zabieram kawę i idę na ławę (tak mi się zrymowało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkich po sześciodniowej przerwie. Wpadłem powiedzieć dzień dobry i pędzę do pracy, bo czeka jej co nie miara. Później jeszcze zajrzę, ale pewnie dopiero po dwunastej. To miłego dnia i do przeczytania Froschka zabieram kawę i idę na ławę (tak mi się zrymowało) robisz juz fundamenty? cos mi swita , ze cos kolo dzisiaj miales isc do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witam wtorkowo i słonecznie ale przymrozkowo ide zrobic kawy ... zaraz wracam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czesc mundzia ja dzisiaj musze skonczyc malowanie przedpokoju , ktory wczoraj rozgrzebalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.03.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć Sympatoschko Witaj Mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witaj andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 zaglada , zaglada , ale nikogo nie bylo ew-cia , jak samopoczucie ? łokropniście dopiero teraz odczuwam skutki wypadku ale ...na dworze/polu jest piękne słoneczko więc nie jest tak źle Dzień dobrerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzisiaj imieninki Krystyny Maxi - Krysia .....Najpiękniejsze życzenia imieninkowe http://www.bukiety.com.pl/main/img_prod/img_40588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 witajcie frosch, andre, Ewka popijam kawe i przegladam internet, szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 skad wy wiecie kto i kiedy ma imieniny ? wiem , z kalendarza ja nigdy nie wiem , bo na Slasku obchodzimy tylko Barborke , Mikolajki i Sylwestra ale.........widze w kalendarzu , ze dzisiaj imieniny obchodzą: Bożena, Ernest, Ernestyn, Kasjan, Krystyna, Marek, Patrycja, Roderyk, Rodryg, Rodryk, Trzebisław. Krysiu Maxtorkowa ...wszystkiego naj naj naj http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany_d.jpg musze zadzwonic do mojej bratowej -Bozenki ..dostanie zawalu , jeszcze takiego numeru jej nie odpalilam ,zeby zlozyc jej zyczenia imieninowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia no to w takim razie jatoba :D:D:D hmmmm doussie albo jatoba... no, nie bede tu gadac o parkietach... masz racje Ewka już milknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 szukam parkietu... które drewno lepsze, doussie czy teak?? wiecie może?? ja wiem ,ale nie chce mi sie gadać cześć mundzia a ja nie mam pojecia wiem tylko , ze mnie sie podoba olcha (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 wszystkiego najlepszego Maxtronko i dla wszystkich Kryś, Bożenek, Patrycji i innych solenizantów dzni dzisiejszego http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a ja mam parkiet dębowy ...też ładny idę myć okna ...jeszcze jest moja Kaśka muszę ją wykorzystać ,bo popołudniu wyjedża i znowu jej nie będzie dość długo do miłego .....papaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a ja mam parkiet dębowy ...też ładny idę myć okna ...jeszcze jest moja Kaśka muszę ją wykorzystać ,bo popołudniu wyjedża i znowu jej nie będzie dość długo do miłego .....papaa ja mam juz umyte ale za tydzien beda sie nadawac do ponownego mycia sprawnego mycia zycze , mysle , ze w twoim stanie nie bedzie ci latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts