ms. 13.03.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jea,przepraszam, że tak się wtrącam, ale chciałam zapytać. RANKINGUM REKORDUM jest od początku życia i po każdym miesiącu doliczane są kolejne posty.Zerowanie licznika po każdym miesiącu lepiej oddałoby dynamikę przepływu forumowiczów. Ale ja tylko tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 PP najlepsze życzenia imieninowe Mamie Frosch zawalisty awatarek Tola, mama dziękuje bardzo i zaprasza na wieczór Miejsca przy stole nie zabraknie Dzięki wielkie, propozycję rozważam ....a bigos będzie? Beegeesu nie będzie, ale za to flaki, naleśniki z nadzieniem pomidorowym, 4 sałatki, zimne nóżki, szynka wędzona, schab i boczek - własnej roboty, koreczki, serki pleśniowe, jajka z łososiem..... I w ogóle Aha, tort owocowy, ciasto bezowe i jabłecznik. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Pepitka , i ode mnie najlepsze zyczenia dla Mamy Bożenki Dziękuję, przekazałam. Szykujemy Ci miejsce przy stole Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 P.S. dostalam zaproszenie na Komunie ( 20.05 ) Ja też . Co prawda cieszę się bardzo bo to mój siostrzeniec i fajnie się będzie z rodzinką zobaczyć Ale wiem już na pewno że spotkanie Muratora na zdjęciach obejrzę . Może za rok sie uda . A mi juzek utrudnia sprawę spotkania muratorowego... Może za rok z nim/nią przyjadę Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Pepitka dla Bozenki ..znaczy sie dla mamusi ..twojej http://pajeczaki.fm.interia.pl/kwiaty05/kwiaty07.jpg wybacz, ale bede prawie goszczaca sie u niej na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Beegeesu nie będzie, ale za to flaki, naleśniki z nadzieniem pomidorowym, 4 sałatki, zimne nóżki, szynka wędzona, schab i boczek - własnej roboty, koreczki, serki pleśniowe, jajka z łososiem..... I w ogóle Aha, tort owocowy, ciasto bezowe i jabłecznik. Może być? ....przyjeżdżam nóżka wędzona, jabłecznik z szynki...mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski a nagrody beda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dziękuję, przekazałam. Szykujemy Ci miejsce przy stole Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski To ja koło Juzka poproszę , zawsze się z młodzieżą dogaduję Ja napoje zabezpieczę Wyskokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jakby mnie kto szukal ...poszlam do "Jedynek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski a nagrody beda ? Moge sie dołączyć? Pleaseeeee Ja "zrobie" nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jakby mnie kto szukal ...poszlam do "Jedynek" Mów po naszemu bo nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski a nagrody beda ? Moge sie dołączyć? Pleaseeeee Ja "zrobie" nastrój Zabezpiecz trzcinowe spódniczki i naszyjniki z kwiatów , zrobimy Hawaje Aloha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 P.S. dostalam zaproszenie na Komunie ( 20.05 ) Ja też . Co prawda cieszę się bardzo bo to mój siostrzeniec i fajnie się będzie z rodzinką zobaczyć Ale wiem już na pewno że spotkanie Muratora na zdjęciach obejrzę . Może za rok sie uda . A mi juzek utrudnia sprawę spotkania muratorowego... Może za rok z nim/nią przyjadę Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Pepitka dla Bozenki ..znaczy sie dla mamusi ..twojej http://pajeczaki.fm.interia.pl/kwiaty05/kwiaty07.jpg wybacz, ale bede prawie goszczaca sie u niej na imprezie Moja mama jest bardzo wzruszona i zaskoczona, jak zobaczyła życzenia i kwiatki od Was Jest jej BARDZO miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski a nagrody beda ? Moge sie dołączyć? Pleaseeeee Ja "zrobie" nastrój Zabezpiecz trzcinowe spódniczki i naszyjniki z kwiatów , zrobimy Hawaje Aloha http://www.gromada.pl/new/hawaje.jpg Aloha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Założymy Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Ooooo tak. Ja przyniosę przekąski a nagrody beda ? Moge sie dołączyć? Pleaseeeee Ja "zrobie" nastrój Zabezpiecz trzcinowe spódniczki i naszyjniki z kwiatów , zrobimy Hawaje Aloha Nszyjniki robię takie: http://www.hawaje.com.pl/photo/midi/HAM000018-0001.jpg Jak do tej pory wszysctkim sie podobały, co widać na załaczonym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam ! witam!!!!! A co tu tak dzisiaj gwarno? Froschko ale zajefajny avatarek (czy jakuś tam ) Ja tyż chce taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Tak, avatarek Froschki jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam ! witam!!!!! A co tu tak dzisiaj gwarno? Bożenki i Krystynki rozkręcają imprezę, a część RW zakłada Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Cześć mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Spadam już do pracki Jeszcze raz wszystkim dobrym duszyczkom za życzenia pięknie dziękuję Coś na deser Wam zostawiam . http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg http://www.l2nowotny.gmxhome.de/szampan.jpg Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam ! witam!!!!! A co tu tak dzisiaj gwarno? Bożenki i Krystynki rozkręcają imprezę, a część RW zakłada Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Cześć mikopiko to ja tyż chca! coś na w-kupne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam ! witam!!!!! A co tu tak dzisiaj gwarno? Bożenki i Krystynki rozkręcają imprezę, a część RW zakłada Klub Prawie Będących na Zlocie Muratora Cześć mikopiko to ja tyż chca! coś na w-kupne? A co masz... Mleczko kokosowe z malibu A to nasza kwatera główna: http://www.asia-discovery.com/samui/aloha-resort/front.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts