mundzia 15.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 no tak, ładna pogoda to nikt przed kompem nie siedzi i nikogo tu nie ma ... ah... bede w pobliżu Cały dzień siedzę przed kompem, ale chyba nie mam nic ciekawego do napisania. hormony sie pobudziły mówisz, a Ty nie masz nic ciekawego do napisania??? eeee, nie wierze Zarzucasz mi kłamstwo hmmm... no zeby od razu takie słowa... "kłamstwo"... eeee... ale może coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 no tak, ładna pogoda to nikt przed kompem nie siedzi i nikogo tu nie ma ... ah... bede w pobliżu Cały dzień siedzę przed kompem, ale chyba nie mam nic ciekawego do napisania. hormony sie pobudziły mówisz, a Ty nie masz nic ciekawego do napisania??? eeee, nie wierze Zarzucasz mi kłamstwo eeee, chyba nie... Tylko gdyby wszyscy się tak przejmowali to na stronie forum wisiałaby tabliczka "nieczynne do odwołania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? A jednak hormony szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 witam w kolejny dzień tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 pomocna dłoń: http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/skonczonej_pracy_zaloz_1514957.JPG Dzięki niewidzialna ręko mundzi ! I jea też dzięki. Hmmm..... To fajna ta praca Tobie jedno w głowie... No a o czym mam myśleć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Hahaha Jak Wojewódzki z Panasewiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Hahaha Jak Wojewódzki z Panasewiczem To ja mogę być Panasewiczem, bo te klimaty są mi bliższe. Mam nadzieję, że się nie pogrązam, bo tego odcinka nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Hahaha Jak Wojewódzki z Panasewiczem To ja mogę być Panasewiczem, bo te klimaty są mi bliższe. Mam nadzieję, że się nie pogrązam, bo tego odcinka nie oglądałem Nie, nie pogrążasz Pogrążył to się Bosak Wszechpolski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 no to niech i tu będzie te piekna pogode widać http://www.foto.com.pl/ga/data/media/10/wiosna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Hahaha Jak Wojewódzki z Panasewiczem To ja mogę być Panasewiczem, bo te klimaty są mi bliższe. Mam nadzieję, że się nie pogrązam, bo tego odcinka nie oglądałem też jesteś taki zapuchnięty... na fotce wyglądałeś nieźle, chiba, że ostatnio dawałeś ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.03.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 i wracające ptaki http://www.zorka5.com/artur/blog/20051105-ptaki-01.jpg http://www.pwg.otop.org.pl/obserwacje/klucz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Buziaki rozdaję, kto kce? Hormony szaleją, to ja chcę. A co mi tam Hahaha Jak Wojewódzki z Panasewiczem To ja mogę być Panasewiczem, bo te klimaty są mi bliższe. Mam nadzieję, że się nie pogrązam, bo tego odcinka nie oglądałem też jesteś taki zapuchnięty... na fotce wyglądałeś nieźle, chiba, że ostatnio dawałeś ognia Przez ostatni miesiąc wypiłem pół piwa, bo wątroba nie pozwala Widzisz co brak alkoholu robi z człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzieńdoberek Ale mi się nic dzisiaj nie chce Czytam Was tylko i mam taką pustkę w głowie że nawet pisanie z trudem przychodzi . I zimno jakoś , szaro-buro Gdzie słonko bywało , bo do mnie dziś nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 15.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzieńdoberek Ale mi się nic dzisiaj nie chce Czytam Was tylko i mam taką pustkę w głowie że nawet pisanie z trudem przychodzi . I zimno jakoś , szaro-buro Gdzie słonko bywało , bo do mnie dziś nie doszło witaj maxi u nas słonko pięknie świeci ale tez mi sie nic nie chce, i dodam, ze nie jestes sama w tym "niewiedzeniu" o czym pisac moze kawa mnie troche rozbudzi??? zaraz sobie zrobie chcecie???? http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzięki mundzia Zaraz sobie kawkę strzelę , może pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzieńdoberek Ale mi się nic dzisiaj nie chce Czytam Was tylko i mam taką pustkę w głowie że nawet pisanie z trudem przychodzi . I zimno jakoś , szaro-buro Gdzie słonko bywało , bo do mnie dziś nie doszło witaj maxi u nas słonko pięknie świeci ale tez mi sie nic nie chce, i dodam, ze nie jestes sama w tym "niewiedzeniu" o czym pisac moze kawa mnie troche rozbudzi??? zaraz sobie zrobie chcecie???? http://community.moertel.com/ss/space/espresso/espresso-by-window-small.jpg Do mnie pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzieńdoberek Ale mi się nic dzisiaj nie chce Czytam Was tylko i mam taką pustkę w głowie że nawet pisanie z trudem przychodzi . I zimno jakoś , szaro-buro Gdzie słonko bywało , bo do mnie dziś nie doszło witaj w klubie mam dokładnie te same objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dobrze ,że sobie wczoraj kwiatków nasadziłam wkoło domu , bo dzisiaj by mi sie nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 no dobra ...juz nic nie mówię nie chce mi sie z Wami gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts