mundzia 16.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Ucieka ode mnie w rankingu no to musisz mnie teraz gonić, no!! o to chodzi ja sie przecież nie cofne... zobacz jak czołówka peleton odstawiła! trza ich pogonic troche!! dawaj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas Ucieka ode mnie w rankingu no to musisz mnie teraz gonić, no!! o to chodzi ja sie przecież nie cofne... zobacz jak czołówka peleton odstawiła! trza ich pogonic troche!! dawaj!!!!! Nie chce mi się, bo trzeba rankingi i streszczenia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać no ale ja mam Ci tłumaczyc po co no jak to... tak na waleta nikt nie chodzi, nie??? a jak cos przebija pod spodem to musi być ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę aaaaa , to juz moze wyjsc drogo ile bierzesz? masz dobre referencje ? wynagrodzenie biorę w naturze , referencje?... 20 lat praktyki jakiego sprzetu uzywasz? takiego ? http://www.solingen.pl/images/Brzytwa%209200%20klinge.jpg czy takiego ? http://www.alejahandlowa.pl/obr/WAMAK020/1193971_1143967699_d.jpeg P.S. pozdrowienia z miasta Solingen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać no ale ja mam Ci tłumaczyc po co no jak to... tak na waleta nikt nie chodzi, nie??? a jak cos przebija pod spodem to musi być ładne No co Ty mówisz? Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ale wcześniej trzeba specjalistę od fryzur odwiedzić mam wprawę aaaaa , to juz moze wyjsc drogo ile bierzesz? masz dobre referencje ? wynagrodzenie biorę w naturze , referencje?... 20 lat praktyki jakiego sprzetu uzywasz? takiego ? http://www.solingen.pl/images/Brzytwa%209200%20klinge.jpg czy takiego ? http://www.alejahandlowa.pl/obr/WAMAK020/1193971_1143967699_d.jpeg P.S. pozdrowienia z miasta Solingen o kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu wyczuwam jakis patent , zdradzisz nam jaki to sprzęt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Ale Cię wyobraźnia poniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu takiego ??? http://th.interia.pl/20,b19b3192f693596/kosa.jpg dlatego nie masz referencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chyba obiecałem to Froschce, to dotrzymam słowa. Wizyta u lekarza została wyznaczona na nowo. Termin zmienił się z 8 maja na 2 kwietnia. Patrz, dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Ale Cię wyobraźnia poniosła bo fantazja , fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie , aby bawic sie aby bawic sie na calego kumasz kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu wyczuwam jakis patent , zdradzisz nam jaki to sprzęt??? zaraz byś chciała wiedzieć, tajemnica ważna jest technologia, znaczy kolejność... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chyba obiecałem to Froschce, to dotrzymam słowa. Wizyta u lekarza została wyznaczona na nowo. Termin zmienił się z 8 maja na 2 kwietnia. Patrz, dało się zapamietam te date , pamietaj !!!! dalo sie sie , bo caly czas trzymam kciuki bedzie dobrze marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mundzia , widze , ze strasznie chytra na te gatki sie zrobilas to z racji "sportowego" charakteru :D:D jak są jakieś "miejsca" i można sie wspinać to sie wspinam :D taki odruch... a tak na prawde to wiosna idzie i by sie przydało garderobe uzupełnić :D Po co Teraz ciepełko idzie i raczej ludzie będą się rozbierać a nie ubierać zeby sie rozebrac najpierw trzeba sie ubrac i nie obijac sie kolego , nie obijac sie , tylko stronki pykac !!!!!!! do dnia naszych urodzin masz byc kolo mnie i Ani W Ale Cię wyobraźnia poniosła bo fantazja , fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie , aby bawic sie aby bawic sie na calego kumasz kolego ? Ja z tych niekumatych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chyba obiecałem to Froschce, to dotrzymam słowa. Wizyta u lekarza została wyznaczona na nowo. Termin zmienił się z 8 maja na 2 kwietnia. Patrz, dało się zapamietam te date , pamietaj !!!! dalo sie sie , bo caly czas trzymam kciuki bedzie dobrze marjucha Pewnie, że będzie dobrze. Znam już nawet wyniki badań z wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 przekroczylam 6300 to teraz moge isc do pracy zostawiam wam co nieco http://www.wittgenstein-collection.de/images/_sekt/4_klein.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, używam znacznie bardziej wyszukanego sprzętu wyczuwam jakis patent , zdradzisz nam jaki to sprzęt??? zaraz byś chciała wiedzieć, tajemnica ważna jest technologia, znaczy kolejność... itd. no normalnie jestem coraz bardziej ciekawa :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 przekroczylam 6300 to teraz moge isc do pracy zostawiam wam co nieco http://www.wittgenstein-collection.de/images/_sekt/4_klein.jpg no tak, gratulacje i toaścik malutki (bo w pracy jestem) znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts