JoShi 16.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ale froscha jest obłudna. Najpierw każe stronkę zdobywać, a później zagarnia ją sprzed nosa to nie jest obłuda tylko sport!! mobilizacja ale nie oddawanie trofeum ot tak sobie!! no co Ty .. A mnie się nie chce. Leniwy jestem hmmm... nie chce nic mówic, ale to nie dobrze Dla kogo juz napisałam... nie chce nic mówic .. Ale zabrzmiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ale froscha jest obłudna. Najpierw każe stronkę zdobywać, a później zagarnia ją sprzed nosa to nie jest obłuda tylko sport!! mobilizacja ale nie oddawanie trofeum ot tak sobie!! no co Ty .. A mnie się nie chce. Leniwy jestem Wiesz, ze ja też Ale ja bardziej, bo większy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ale froscha jest obłudna. Najpierw każe stronkę zdobywać, a później zagarnia ją sprzed nosa to nie jest obłuda tylko sport!! mobilizacja ale nie oddawanie trofeum ot tak sobie!! no co Ty .. A mnie się nie chce. Leniwy jestem hmmm... nie chce nic mówic, ale to nie dobrze Dla kogo juz napisałam... nie chce nic mówic .. No tak, to może jeszcze mam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? To taka zabawa. Za otwarcie nowej stronki dostajesz punkt i wpisujesz si e do rankingu. Ilośc punktów to ilość otwrtych przez Ciebie stronek. Piszemy też streszczenie poprzedniej stronki. A w nagrodę są gatki, ale to dłuższa historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ale froscha jest obłudna. Najpierw każe stronkę zdobywać, a później zagarnia ją sprzed nosa to nie jest obłuda tylko sport!! mobilizacja ale nie oddawanie trofeum ot tak sobie!! no co Ty .. A mnie się nie chce. Leniwy jestem Wiesz, ze ja też Ale ja bardziej, bo większy jestem A nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? przede wszystkim musi Ci sie chcieć... bo na przykład marjucha mówi że mu sie nie chece... ale znowu mu nie wierze bo był zły na frosch że ustrzeliła... ale do rzeczy... więc jak Ci sie chce to możesz wziąć udział w rankingo polowania na pierwszy post nowej strony... zobacz wczesniejsze strony, poczytaj to zobaczysz o co loto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? JoShi - zawsze chciałam Cię zapytać, czemu masz taki wystrzałowy avatar...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 juz napisałam... nie chce nic mówic .. No tak, to może jeszcze mam myśleć :D:D:D możesz... jak Ci sie chce oczywiście :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zmykam dziewczyny, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 juz napisałam... nie chce nic mówic .. No tak, to może jeszcze mam myśleć :D:D:D możesz... jak Ci sie chce oczywiście :D:D:D No pewnie, że mi się nie chce, ale spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zmykam dziewczyny, miłego dnia miłego dnia andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 juz napisałam... nie chce nic mówic .. No tak, to może jeszcze mam myśleć :D:D:D możesz... jak Ci sie chce oczywiście :D:D:D No pewnie, że mi się nie chce, ale spróbuję. wierze w Ciebie... na pewno sie zachce i sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zmykam dziewczyny, miłego dnia Ja Ci dam dziewczynę Miłego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? JoShi - zawsze chciałam Cię zapytać, czemu masz taki wystrzałowy avatar...? Poluje na trolle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? JoShi - zawsze chciałam Cię zapytać, czemu masz taki wystrzałowy avatar...? Poluje na trolle AAaaaaaa To wszystko wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? JoShi - zawsze chciałam Cię zapytać, czemu masz taki wystrzałowy avatar...? Poluje na trolle Jak tak, to ja uciekam. Ale pewnie jeszcze dzisiaj wrócę. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ktoś mi powie co to za ranking ? JoShi - zawsze chciałam Cię zapytać, czemu masz taki wystrzałowy avatar...? Poluje na trolle Jak tak, to ja uciekam. Ale pewnie jeszcze dzisiaj wrócę. Miłego dnia miłego dnia marjucha i do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 rano było pochmurno a teraz sie ładnie wypogodziło i słoneczko świeci zbieram sie juz niestety, więc życzę miłego popołudnia, udanego wieczoru i superajskiego weekendu pa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja jeszcze trochę czasu mam.... I uciekam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts