premiumpremium 17.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Pada grad U mnie deszcz. I jest okropnie niemiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam! Dopiero odgoniłem małżową od komputera!!!!! paskuda !!! witajcie beatki i inne gagatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam! Dopiero odgoniłem małżową od komputera!!!!! paskuda !!! witajcie beatki i inne gagatki Ile można grać na kurniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ryby by wyskoczyła!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cześć Ola Tak wcześnie to tylko młode mamusie wstają ja już na nogach od 5 Ale Cię Młody pogonił ups zapomnialam....no tak Oli to sie nie ma co dziwic....a jak tam młody??? bardzo dobrze, zdrowy jest, nie ma kolek, mógłby trochę dłużej spać, ale cóż nie można mieć wszystkiego to dobrze....moj Adam mial kolki..tylko ze to bylo 2o lat do tylu...porazka i tragedia...jak sobie o tym przypomne...bylam wykonczona.... Oj mamuśki... Najważniejszy jest olimpijski spokój. Wiem z doświadczenia. Dzień dobry tak w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam! Dopiero odgoniłem małżową od komputera!!!!! paskuda !!! witajcie beatki i inne gagatki Ile można grać na kurniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ryby by wyskoczyła!!!!!!! w taka pogode? paskuda !!! czesc depeeska narazie nie ma mnie........jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 A ja idę poleżeć, bo sie zmęczyłam odkurzaniem I moze później na budowę podskoczę zobaczyć, co tam nasi wspaniali murarze porobili A później tu przylezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Pada grad U mnie deszcz. I jest okropnie niemiło I jeszcze wieje. Brrr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 czesc depeeska narazie nie ma mnie........jestem w pracy Bidulko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cześć JoShi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Takie piękne kiełbachy ostatnio zapodajesz... Ja już od lat nie kupuję tych sklepowych - oni chyba zwiększają ich objętość mielonym papierem toaletowym. Ale te Twoje... Szacuneczek! Całkiem jak nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ja już od lat nie kupuję tych sklepowych A jakie kupujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich nowych ,dawno-nie-widzianych oraz stałych bywalców RW widzę ,że rozrasta sie towarzystwo wzajemnej adoracji Froszka - u mnie też ciulato ale poradziłam sobie z tym ....kupiłam sukienkę oraz 5 ( słownie pięć ) bluzek w tym jedną tunikę ... - wzięłam to wszystko do domu ,gdzie dopiero była przymierzalnia ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich nowych ,dawno-nie-widzianych oraz stałych bywalców RW widzę ,że rozrasta sie towarzystwo wzajemnej adoracji Froszka - u mnie też ciulato ale poradziłam sobie z tym ....kupiłam sukienkę oraz 5 ( słownie pięć ) bluzek w tym jedną tunikę ... - wzięłam to wszystko do domu ,gdzie dopiero była przymierzalnia ciuchów No to mąż ma cię Ewka z głowy na najbliższe 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich nowych ,dawno-nie-widzianych oraz stałych bywalców RW widzę ,że rozrasta sie towarzystwo wzajemnej adoracji Froszka - u mnie też ciulato ale poradziłam sobie z tym ....kupiłam sukienkę oraz 5 ( słownie pięć ) bluzek w tym jedną tunikę ... - wzięłam to wszystko do domu ,gdzie dopiero była przymierzalnia ciuchów No to mąż ma cię Ewka z głowy na najbliższe 5 lat coś Ty .....juz wszystko przymierzone ,poukładane w szafie a od poniedziałku zacznie sie polowanie na buty i takie tam pierdołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ja już od lat nie kupuję tych sklepowych A jakie kupujesz ? ja mam ulubiony sklep ,w który są "prawie " domowe wyroby ...szynka jest szynką -zeschnie sie ale nie zepsuje ....kiełbasa swojska ma cudny smak -ale jest to niestety tylko jeden taki sklep w okolicy i dostawa tych wyrobów raz w tyg. Ale ja od kilku lat regularnie piekę karczek w rękawie foliowym -jemy go na zimno ( właśnie zamiast wędlin ) i na ciepło . Jeszcze nigdy nie wędziłam sama wedlin - może kiedyś sie skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 A później tu przylezę przyleź ,przyleź -grubasku ino przynieś co dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam wszystkich nowych ,dawno-nie-widzianych oraz stałych bywalców RW widzę ,że rozrasta sie towarzystwo wzajemnej adoracji Froszka - u mnie też ciulato ale poradziłam sobie z tym ....kupiłam sukienkę oraz 5 ( słownie pięć ) bluzek w tym jedną tunikę ... - wzięłam to wszystko do domu ,gdzie dopiero była przymierzalnia ciuchów No to mąż ma cię Ewka z głowy na najbliższe 5 lat coś Ty .....juz wszystko przymierzone ,poukładane w szafie a od poniedziałku zacznie sie polowanie na buty i takie tam pierdołki Poukładane na przemian ze starymi, żeby małżonek się nie pokapował co nowe, a co stare?! Stary numer A buty to masz jeszcze pewnie dobre?! Odrazu nowe trzeba? A mężowi pewnie wiertarka nawaliła. Pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 17.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 o rany ale dzień..leże sobie i spokojnie choruję, a tu słyszę wrzaskmoja teściowa prawie sobie dłoń odcieła piłą elektryczną...jest w szpitalu, jeszcze sie trzęsę cała, Paweł przyleciał z pracy i pojechał do niej, a ja prałam wykładziny i zmywałam krew.... jeszcze mnie trzęsie, w domu ,śmierdzi jak w żeźni, chyba musze iśc na spacer, bo mi nie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts