Sonika 18.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 BUM !!! © ® Brawo Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć stuknięci stukacze Czesc Joola Ale sie ciesze, ze Cie widze Też się cieszę, że Cię widzę, ale jak widzę Twój domek, przy którym mój, to domek dla służby to mam kompleksy Joola nie załamuj się. Bierzemy forsę i hulamy Ja już sobie trochę wzięłam w końcu musiałam znaleść gdzieś kaskę na moją kuchnię No i co wybrałaś? Drewnianą Joola no nie daj sie prosic!!!! Jaka????? Konkretniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 maksiu gratulacje a mnie się łapka omsknęła mnie tez.. i dlatego trafilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nie ma szans. To ja - przepraszam - My Prezes ustalamy zasady. A jako że jesteśmy nieomylni i niedemokratyczni, to tylko przekupstwem nas można nakłonić do ewentualnuych ustępstw. Stanowisko zobowiązuje... Prezesie.. to trzeba bylo tak odrazu... to ile za tą 300 strone? No wiesz... nie wypada o kasie gadać. Pogadajmy o życiu: taka blachodachówka z posypką - wiesz stary ile mnie to kosztowało? Ha! Czyli wiem już dlaczego w kasie brakuje trochę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 BUM !!! © ® Brawo Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć stuknięci stukacze Czesc Joola Ale sie ciesze, ze Cie widze Też się cieszę, że Cię widzę, ale jak widzę Twój domek, przy którym mój, to domek dla służby to mam kompleksy Joola nie załamuj się. Bierzemy forsę i hulamy Ja już sobie trochę wzięłam w końcu musiałam znaleść gdzieś kaskę na moją kuchnię No i co wybrałaś? Drewnianą Joola no nie daj sie prosic!!!! Jaka????? Konkretniej!!! Jaką drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nie ma szans. To ja - przepraszam - My Prezes ustalamy zasady. A jako że jesteśmy nieomylni i niedemokratyczni, to tylko przekupstwem nas można nakłonić do ewentualnuych ustępstw. Stanowisko zobowiązuje... Prezesie.. to trzeba bylo tak odrazu... to ile za tą 300 strone? No wiesz... nie wypada o kasie gadać. Pogadajmy o życiu: taka blachodachówka z posypką - wiesz stary ile mnie to kosztowało? Ha! Czyli wiem już dlaczego w kasie brakuje trochę kasy joola: przepraszam.. ale rozmawialismy o prywatnym koncie prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? nie jestem pazerny.. punkt... a medal daj jezierowi.. zasluzyl chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sonika czy w kwestii medycznej moge na priv???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć stuknięci stukacze Czesc Joola Ale sie ciesze, ze Cie widze Też się cieszę, że Cię widzę, ale jak widzę Twój domek, przy którym mój, to domek dla służby to mam kompleksy Joola nie załamuj się. Bierzemy forsę i hulamy Ja już sobie trochę wzięłam w końcu musiałam znaleść gdzieś kaskę na moją kuchnię No i co wybrałaś? Drewnianą Joola no nie daj sie prosic!!!! Jaka????? Konkretniej!!! Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć stuknięci stukacze Czesc Joola Ale sie ciesze, ze Cie widze Też się cieszę, że Cię widzę, ale jak widzę Twój domek, przy którym mój, to domek dla służby to mam kompleksy Joola nie załamuj się. Bierzemy forsę i hulamy Ja już sobie trochę wzięłam w końcu musiałam znaleść gdzieś kaskę na moją kuchnię No i co wybrałaś? Drewnianą Joola no nie daj sie prosic!!!! Jaka????? Konkretniej!!! Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. A juz mialam sie spytac kiedy album zalozysz.....no to czekam niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nie ma szans. To ja - przepraszam - My Prezes ustalamy zasady. A jako że jesteśmy nieomylni i niedemokratyczni, to tylko przekupstwem nas można nakłonić do ewentualnuych ustępstw. Stanowisko zobowiązuje... Prezesie.. to trzeba bylo tak odrazu... to ile za tą 300 strone? No wiesz... nie wypada o kasie gadać. Pogadajmy o życiu: taka blachodachówka z posypką - wiesz stary ile mnie to kosztowało? Ha! Czyli wiem już dlaczego w kasie brakuje trochę kasy joola: przepraszam.. ale rozmawialismy o prywatnym koncie prezesa Aaa, to czyli Prezes ma takie konto typu zaskórniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? nie jestem pazerny.. punkt... a medal daj jezierowi.. zasluzyl chlopak No może być problem z tym punktem... A może jednak order? Taki fajny, z Trynindadu i Tobago? To prawie jak dwa ordery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nie ma szans. To ja - przepraszam - My Prezes ustalamy zasady. A jako że jesteśmy nieomylni i niedemokratyczni, to tylko przekupstwem nas można nakłonić do ewentualnuych ustępstw. Stanowisko zobowiązuje... Prezesie.. to trzeba bylo tak odrazu... to ile za tą 300 strone? No wiesz... nie wypada o kasie gadać. Pogadajmy o życiu: taka blachodachówka z posypką - wiesz stary ile mnie to kosztowało? Ha! Czyli wiem już dlaczego w kasie brakuje trochę kasy joola: przepraszam.. ale rozmawialismy o prywatnym koncie prezesa Aaa, to czyli Prezes ma takie konto typu zaskórniak Joola toz to jaks sciema........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? nie jestem pazerny.. punkt... a medal daj jezierowi.. zasluzyl chlopak No może być problem z tym punktem... A może jednak order? Taki fajny, z Trynindadu i Tobago? To prawie jak dwa ordery ordery to nie dla mnie... nie twarzowo mi w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka na miłośc Boską! Dziecko drogie! Wypluj te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? nie jestem pazerny.. punkt... a medal daj jezierowi.. zasluzyl chlopak No może być problem z tym punktem... A może jednak order? Taki fajny, z Trynindadu i Tobago? To prawie jak dwa ordery ordery to nie dla mnie... nie twarzowo mi w nich Maksiu nie badz taki skromny... ladnemu we wszystkim ladnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts