andre59 17.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cześć Froschko Sympatoschko witaj Sympatyczny czy ulozyles juz piesn milosna dla mnie i stuka ? No właśnie jak tam piosenka? Bo froschka taka miła i kochana. Bo ja to "stukniety" jestem pójdzie mi lepiej jak się we mnie ktoś zakocha kocha cie caly swiat !!!! a na pewno wszystkie laski z RW "love me tender,love me sweet..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 stuk , gdzie jedziesz dokladnie do tej Holandii? moze bym po jakies krzaczory tam przyjechala zapraszam żabciu Wiesz, że nie wiem w sumie gdzie. Ale praca legalna, (chyba). Gorzej bo sam jadę, z jezykiem nie bardzo i jeszcze sie zgubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 zmykam na kolacyjkę, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 To ja zapraszam! Przyniosłam dla Was coś dobrego z mojej kuchni. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 To ja zapraszam! Przyniosłam dla Was coś dobrego z mojej kuchni. Jestem pod wrażeniem. Moje kubki smakowe są pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 depeeska pierwszy raz widze koncentrat grzybowy skad to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 stuk , gdzie jedziesz dokladnie do tej Holandii? moze bym po jakies krzaczory tam przyjechala zapraszam żabciu Wiesz, że nie wiem w sumie gdzie. Ale praca legalna, (chyba). Gorzej bo sam jadę, z jezykiem nie bardzo i jeszcze sie zgubię! kurde, ale nie bedziesz mial neta nie bedziemy mieli zadnych kontaktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 stuk , gdzie jedziesz dokladnie do tej Holandii? moze bym po jakies krzaczory tam przyjechala zapraszam żabciu Wiesz, że nie wiem w sumie gdzie. Ale praca legalna, (chyba). Gorzej bo sam jadę, z jezykiem nie bardzo i jeszcze sie zgubię! kurde, ale nie bedziesz mial neta nie bedziemy mieli zadnych kontaktow Nie wiem czy na tej farmie jest internet? W szkocji był w miasteczku, w bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cześć Froschko Sympatoschko witaj Sympatyczny czy ulozyles juz piesn milosna dla mnie i stuka ? No właśnie jak tam piosenka? Bo froschka taka miła i kochana. Bo ja to "stukniety" jestem pójdzie mi lepiej jak się we mnie ktoś zakocha kocha cie caly swiat !!!! a na pewno wszystkie laski z RW "love me tender,love me sweet..." never let me go....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cieszę się, że się podoba i smakuje, ha, ha. Sama robiłam co do jednego słoika, rodzina przejeść nie może, bo ja to lubię robić i produkuję bez opamiętania. Koncentrat robi się kilka dni, ale mogę podać przepis, nie ma problemu, tylko zajrzę do ściągi. Jest znakomity na zupy i sosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 stuk , gdzie jedziesz dokladnie do tej Holandii? moze bym po jakies krzaczory tam przyjechala zapraszam żabciu Wiesz, że nie wiem w sumie gdzie. Ale praca legalna, (chyba). Gorzej bo sam jadę, z jezykiem nie bardzo i jeszcze sie zgubię! kurde, ale nie bedziesz mial neta nie bedziemy mieli zadnych kontaktow Nie wiem czy na tej farmie jest internet? W szkocji był w miasteczku, w bibliotece. cos wykombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 To podaj w kulinariach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Kulinaria sa tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=9460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 To podaj w kulinariach... Żabcia słoneczko jak robisz że jestes "ukryta" i nie ma cie na liscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cieszę się, że się podoba i smakuje, ha, ha. Sama robiłam co do jednego słoika, rodzina przejeść nie może, bo ja to lubię robić i produkuję bez opamiętania. Koncentrat robi się kilka dni, ale mogę podać przepis, nie ma problemu, tylko zajrzę do ściągi. Jest znakomity na zupy i sosy. imponujesz mi ..i te nalejki fiu , fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 dompodsosnami etykietki sama projektowałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts