monka 18.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac no wiesz...tyle czekać...ja po prostu niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka na miłośc Boską! Dziecko drogie! Wypluj te słowa Joola tylko Ty sie nie ociagaj i album juz zakladaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mowisz i masz.. na kiedy? A chcesz medal czy punkt? nie jestem pazerny.. punkt... a medal daj jezierowi.. zasluzyl chlopak No może być problem z tym punktem... A może jednak order? Taki fajny, z Trynindadu i Tobago? To prawie jak dwa ordery ordery to nie dla mnie... nie twarzowo mi w nich Do szafy wsadzisz, dzieciom i wnukom będziesz pokazywał, potem przed trumienką poniosą je na poduszkach... takie ordery to jest czad, stary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac Dziewczyny, obiecuję, że założę ale chwilowo brak mi czasu, żeby to wszystko jakoś poukładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac Dziewczyny, obiecuję, że założę ale chwilowo brak mi czasu, żeby to wszystko jakoś poukładać. Przez chwile jeszcze bedziemy cierpliwe.........ale potem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! Wlasnie , wlasnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! joola: ciszej prosze.. dziecko spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac Dziewczyny, obiecuję, że założę ale chwilowo brak mi czasu, żeby to wszystko jakoś poukładać. Przez chwile jeszcze bedziemy cierpliwe.........ale potem....... no właśnie..bo jak już pisałam cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 [ Drewnianą, którą zrobi mi stolarz. Kolor olcha barwiona na orzech. Kuchnia będzie za miesiąc więc wkleję fotki. Wogóle może założę album jak tylko mój kafelkarz zacznie coś konkretnego robić w łazienkach. O nie!!! jak Ci się trafi taki kafelkarz jak u Soniki to nas tu ciekawość zeżre Zakładaj album teraz, na pewno masz sie czym pochwalić Monka jestes wielka!!! Ja nie chcialam az tak naciskac Dziewczyny, obiecuję, że założę ale chwilowo brak mi czasu, żeby to wszystko jakoś poukładać. Przez chwile jeszcze bedziemy cierpliwe.........ale potem....... no właśnie..bo jak już pisałam cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną Monka o Twoim albumie tez pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! Wlasnie , wlasnie........ Sonika poszła spać, żeby rano się przyczaić i..... http://www.gomi.private.pl/funny/02/spanie-w-pracy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tempo wpisów spadło. Czyżbyśmy mieli nie zdążyć dzisiaj z polowaniem na order? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sonika czy w kwestii medycznej moge na priv???? pewnie, że możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! Wlasnie , wlasnie........ Sonika poszła spać, żeby rano się przyczaić i..... http://www.gomi.private.pl/funny/02/spanie-w-pracy.jpg toż ja ciężko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tempo wpisów spadło. Czyżbyśmy mieli nie zdążyć dzisiaj z polowaniem na order? jezier.. spoko.. order Ci juz zalatwilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! joola: ciszej prosze.. dziecko spi przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka o Twoim albumie tez pamietam cierpliwości coś bedzie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 jezier: to w koncu jaki wynik meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj, a gdzie Sonika....SOOOOONIKAAAAA! ta przeca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka o Twoim albumie tez pamietam właśnie, właśnie...przyganiał kocioł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts