DPS 18.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Może nastrojowa kolacyjka? Ja zapraszam!!!!!!!! http://www.galeriazadra.pl/zadra/fotografie/1169684000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ajmsory, nie chciałam tak rozciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 To ja się przysiądę Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. Jak wprowadzą podatek katastralny to nie będzie już tak miło Przecież nie sprzedaż tej nieruchomości aby kupić inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. Jak wprowadzą podatek katastralny to nie będzie już tak miło Przecież nie sprzedaż tej nieruchomości aby kupić inną. Witaj, andre! A może to byłby sposób na szybkie wzbogacenie się, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. ta....... problem w tem ,że ja jestem na etapie budowy Pomyśl sobie, że to co wybudowałaś ile już jest warte, a ile na to wydałaś.. PS A ja nie jestem stałym bywalcem? W końcu jako pierwszy miałem tytuł Liderum Recordum... przepraszam ..... nie chciałam... rąbłam jak zwykle.... wybaczysz ? Dawno tu nie bywałem.. To i niektórzy o mnie zapomnieli... Cześć Andre! Co słychać? Kopę lat? Fajna ta kolacyjka przy swiecach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Cel... pal!!!!!! Bum!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Od razu ludzi podatkiem katastralnym straszyć... A ta świadomość, że ma się nieruchomość ileś tam wartą, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. ta....... problem w tem ,że ja jestem na etapie budowy Pomyśl sobie, że to co wybudowałaś ile już jest warte, a ile na to wydałaś.. PS A ja nie jestem stałym bywalcem? W końcu jako pierwszy miałem tytuł Liderum Recordum... przepraszam ..... nie chciałam... rąbłam jak zwykle.... wybaczysz ? Dawno tu nie bywałem.. To i niektórzy o mnie zapomnieli... Cześć Andre! Co słychać? Kopę lat? Fajna ta kolacyjka przy swiecach... Proszę serwetki założyć na kolana, żeby się nie zapaskudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. Jak wprowadzą podatek katastralny to nie będzie już tak miło Przecież nie sprzedaż tej nieruchomości aby kupić inną. Witaj, andre! A może to byłby sposób na szybkie wzbogacenie się, hę? I po co to bogactwo, później bać się że okradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 A co już koniec strony? Już 60 postów nastukalismy? Jakoś nie chce mi sie liczyć, ale chyba jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zarabiam na budowie? Nie.. Ja za rabiam na budowę Ale biorąc pod uwagę wzrost cena działek i materiałów budowlanych to oceniam, że po wybudowaniu będę bogadszy o .. 400 000zł.. Sam się zdziwiłem jak to policzyłem... nic nie mów już wczoraj liczyłam i ......szybko zamknęłam komputer A czemu zamknęłaś kompa? Co się stało? Jakie kwoty Cie przeraziły? WSZYSTKIE!!! Ale powinnaś się ucieszyć, że tak wzrosły grunty i materiały budowlane.. Przeciez teraz nasze nieruchomości też zyskały na wartości.. Jak wprowadzą podatek katastralny to nie będzie już tak miło Przecież nie sprzedaż tej nieruchomości aby kupić inną. Witaj, andre! A może to byłby sposób na szybkie wzbogacenie się, hę? I po co to bogactwo, później bać się że okradną I tu z pewnością masz rację. Zawsze wolałam BYĆ niż MIEĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Od razu ludzi podatkiem katastralnym straszyć... A ta świadomość, że ma się nieruchomość ileś tam wartą, to co? Eee... mnie to nie kręci, tyle jest warta ile ktoś za nia będzie skłonny zapłacić... Ile jest warta sztaba złota na pustyni, gdy w manierce wody brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 A co już koniec strony? Już 60 postów nastukalismy? Jakoś nie chce mi sie liczyć, ale chyba jeszcze nie... To to ma być 60? Mądrego to i dobrze posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ile do końca stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Czego mam się bać? Wartośc nieruchomości to wartośc działki + wartość domu + uporządkowanie działki. Co mają ukraść? Dom ubezpieczasz od pożaru, gradobicia, upadku statku powietrznego itp i masz spokój. Co mają ukraść? Plazmę? Przecież to tanieje z roku na rok. I jak kupię sobie to za rok będzie warta 1/3. To nie stanowi o wartości nieruchomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 strzelać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 andre, strzelaj waść!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Czego mam się bać? Wartośc nieruchomości to wartośc działki + wartość domu + uporządkowanie działki. Co mają ukraść? Dom ubezpieczasz od pożaru, gradobicia, upadku statku powietrznego itp i masz spokój. Co mają ukraść? Plazmę? Przecież to tanieje z roku na rok. I jak kupię sobie to za rok będzie warta 1/3. To nie stanowi o wartości nieruchomości... To po co złodzieje ludzi okradają? Co Ci daje świadomość wartości nieruchomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 spudłowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts