Teska 19.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Gratki Mikopiko i extra gaciorki http://ak1lemaster.free.fr/data/N_stringi.jpg no teraz to żeś przesadził, swoja droga okropnie niewygodne te gaciorki sa.... No nie mów, ze masz takie same ha ha nie mam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej! Widzę, ze mikopiko opanowała RW I doszłam do wniosku, ze moja sąsiadka bierze jakieś prochy, bo od 2 miesiecy jest nie ta sama.... Ona ma prawie 80lat, a wstąpiła w nią druga młodość. To, co robi, jest szokujące i dla mnie i dla mojej mamy wiataj moze jest zaswirgolona ? ta somsiadka Nie wiem, może Dla mnie to ona szaleje jak po amfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej! Widzę, ze mikopiko opanowała RW I doszłam do wniosku, ze moja sąsiadka bierze jakieś prochy, bo od 2 miesiecy jest nie ta sama.... Ona ma prawie 80lat, a wstąpiła w nią druga młodość. To, co robi, jest szokujące i dla mnie i dla mojej mamy wiataj moze jest zaswirgolona ? ta somsiadka Nie wiem, może Dla mnie to ona szaleje jak po amfie Moze wiosna tak na nią działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej! Widzę, ze mikopiko opanowała RW I doszłam do wniosku, ze moja sąsiadka bierze jakieś prochy, bo od 2 miesiecy jest nie ta sama.... Ona ma prawie 80lat, a wstąpiła w nią druga młodość. To, co robi, jest szokujące i dla mnie i dla mojej mamy wiataj moze jest zaswirgolona ? ta somsiadka Nie wiem, może Dla mnie to ona szaleje jak po amfie skad wiesz jak sie szaleje po amfie ? ja bym powiedziala, ze sie zakochala i hormony jej szaleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej! Widzę, ze mikopiko opanowała RW I doszłam do wniosku, ze moja sąsiadka bierze jakieś prochy, bo od 2 miesiecy jest nie ta sama.... Ona ma prawie 80lat, a wstąpiła w nią druga młodość. To, co robi, jest szokujące i dla mnie i dla mojej mamy wiataj moze jest zaswirgolona ? ta somsiadka Nie wiem, może Dla mnie to ona szaleje jak po amfie skad wiesz jak sie szaleje po amfie ? ja bym powiedziala, ze sie zakochala i hormony jej szaleja Ale nie widziałam zadnego kandydata do tego zakochania Ona wpada do nas po 5-6 razy dziennie, pokazuje ubrania, jakie sobie kupiła, zdjecia całej rodziny, ostatanio szykowała kreację, w jakiej ma być pochowana , oczywiscie musiałyśmy to zobaczyć.... Szalona jest szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej! Widzę, ze mikopiko opanowała RW I doszłam do wniosku, ze moja sąsiadka bierze jakieś prochy, bo od 2 miesiecy jest nie ta sama.... Ona ma prawie 80lat, a wstąpiła w nią druga młodość. To, co robi, jest szokujące i dla mnie i dla mojej mamy wiataj moze jest zaswirgolona ? ta somsiadka Nie wiem, może Dla mnie to ona szaleje jak po amfie Moze wiosna tak na nią działa? Naprawdę niesamowicie mocno na nią ta wiosna działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ale nie widziałam zadnego kandydata do tego zakochania Ona wpada do nas po 5-6 razy dziennie, pokazuje ubrania, jakie sobie kupiła, zdjecia całej rodziny, ostatanio szykowała kreację, w jakiej ma być pochowana , oczywiscie musiałyśmy to zobaczyć.... Szalona jest szalona o mano !!! faktycznie ... i co ? fajna ma te kreacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ale nie widziałam zadnego kandydata do tego zakochania Ona wpada do nas po 5-6 razy dziennie, pokazuje ubrania, jakie sobie kupiła, zdjecia całej rodziny, ostatanio szykowała kreację, w jakiej ma być pochowana , oczywiscie musiałyśmy to zobaczyć.... Szalona jest szalona o mano !!! faktycznie ... i co ? fajna ma te kreacje ? Taaaaaaa.... Turkus+złoto Ale właśnie zobaczyłam to zdjecie i wymiekłam. Będę miała dziś koszmary..... http://de.fishki.net/picsw/032007/14/garni/63_garni_73274.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Taaaaaaa.... Turkus+złoto Ale właśnie zobaczyłam to zdjecie i wymiekłam. Będę miała dziś koszmary..... http://de.fishki.net/picsw/032007/14/garni/63_garni_73274.jpg niezly gust ma sasiadka ......moze zrezygnuje z aerobica ? pp, kiedy Pani Mina jedzie sie kurowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 [ Ale właśnie zobaczyłam to zdjecie i wymiekłam. Będę miała dziś koszmary..... http://de.fishki.net/picsw/032007/14/garni/63_garni_73274.jpg To dla mnie? dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 pp, kiedy Pani Mina jedzie sie kurowac ? Już pojechała w piątek A wraca 6 kwietnia. I 6 kwietnia będę ją widziała, bo przyjedzie z Krzyśkiem po psa. Dziś teść będzie przejazdem przez Piotrków i ma zajrzeć na budowę (na Kurpie jedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To dla mnie? dziękuję! Haha, daj spokój Jak mozna tak wyglądać?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 pp, kiedy Pani Mina jedzie sie kurowac ? Już pojechała w piątek A wraca 6 kwietnia. I 6 kwietnia będę ją widziała, bo przyjedzie z Krzyśkiem po psa. Dziś teść będzie przejazdem przez Piotrków i ma zajrzeć na budowę (na Kurpie jedzie). to kiedy przyjezdzasz do m....... ...nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To dla mnie? dziękuję! Haha, daj spokój Jak mozna tak wyglądać?????? mi nie o wygląd ale o gacie chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To dla mnie? dziękuję! Haha, daj spokój Jak mozna tak wyglądać?????? mozna........jak sie jest Transwestyta chyba patrzcie , jaka muszle sobie znalazlam http://digart.img.digart.pl/data/img/74/91/miniaturki400/441941.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Muszla debeściarska... Ale gdzie ona ma odpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 pp, kiedy Pani Mina jedzie sie kurowac ? Już pojechała w piątek A wraca 6 kwietnia. I 6 kwietnia będę ją widziała, bo przyjedzie z Krzyśkiem po psa. Dziś teść będzie przejazdem przez Piotrków i ma zajrzeć na budowę (na Kurpie jedzie). to kiedy przyjezdzasz do m....... ...nie ? Tak naprawdę nie wiem kiedy przyjadę... (a chcę baudzo!!) Teraz nie, bo mąż beznadziejnie pracuje i siedziałabym 24h na dobę sama. W przyszłym tygodniu pn, wt i śr mam zajete.... Może przed Świętami na chwile wpadnę Albo tuż po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Muszla debeściarska... Ale gdzie ona ma odpływ ? jak sa przyplywy to i odplyw musi byc ty powinnas sie na tym znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To dla mnie? dziękuję! Haha, daj spokój Jak mozna tak wyglądać?????? mi nie o wygląd ale o gacie chodzi! Eeee, gacie to mogę Ci ładniejsze znaleźć jak ustrzelisz stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Że powinny byc to wiem, tylko... no... wiesz... nie wiem jak architekt tą sprawę rozwiązał... Dlatego... hm... zapytuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts