Gość 18.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja tez zmykam.... DOBRANOC!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 392. Kasztanka - 293. Whisper, Sonika - 285. Fizyk - 246. Badi - 227. Moniś - 218. Monka - 149. Joanna i Janusz, maksiu - 1211. Agniesia - 1012. Andrzejka - 913. Aga J.G., joola - 815. Teska, Jezier - 717. jane - 618. Wojty-3, Ania -320. Daria - 221. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dziekuje wszystkim.. teraz naprawde moge isc spac.. a fakt ze udalo mi sie wyprzedzic sama jane.. spowoduje ze bede mial spokojny sen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ale kino : Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica! Witam was drogie owieczki z cieplutkiej Tunezji... siedzę sobie właśnie w pieknej miejscowości Hammamet (Yasmine Hammamet) na plaży.Przede mną morze.Za mną hotelik Melia el Mouradi Hammamet a ja na leżaczku z laptopikiem księdza Jaroszy z parafii Kartoszyce w Poznańskim. Staram się nawracać nawet tutaj.Jak widzicie ciężko pracuję i dlatego tak rzadko ostatnio bywam na naszym katolickiem forum o budowaniu nad czym bardzo ubolewam.Na szczęscie jeszcze tylko misja w Somalii i od września znów będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja! Niech Panienka z Guadelupy ma was w swej opiece !!! *********************************************************** KATARZYNA OSTOJA OSTOJAŁOWSKA VEL KRZAK Nie zapominajcie o słomkowych kapeluszach na afrykańskie upały! I conajmniej trzech litrach zimnej wody przed... ! aby pokuse odpędzić! I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Coraz więcej się takich wpisów pojawia. Sam nie wiem czy się cieszyć czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A ja myślałam, że tylko nam się rzuciło na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A ja myślałam, że tylko nam się rzuciło na głowę Nam się rzuca nieszkodliwie, ale niektóre posty nowych użytkowników w ostatnich dniach to naprawdę poziomem sięgają dna (czyli komentarzy na Onecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nieszkodliwie, to sie dopiero zobaczy np taki kwiatek: Come my lady Come come my lady you're my butterfly Sugar.baby come my lady you're my pretty baby ill make your legs shake you make me go crazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Wsluchalam sie po prostu w tekst piosenki crazy town: butterfly piekne i jakie romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie pisze jeszcze dziennika wiec tu podziele sie moimi 'przygodami' od poczatku bylo ciezko: adaptacja zamiasdt 1 miesiac trwala 4 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 potem przylacze gazowe - tzn warunkigmina robi inwestycje wiec zbierali chetnych do podlaczenia,zglosilismy sie, ale nie zlozylismy jeszcze dokumentow w gminie, wiec nie chcie;li z nami gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dalismy papiery do urzedu, okazalo sie, ze pan od zudow zapodzial dokumenty i zamiast 2 tyg trwalo 2 miesiace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 podpisali zudy wiec moglismy znowu isc 'po prosbie' z gazemznowu przepychanki - mozemy juz czy jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ok dokumenty zlozone na poczatku kwietnia,pani architekt dowiadywala sie w urzedzie czy juz czy jeszcze nie, pani urzednik panstwowy... juz juz juz lada chwila juz jutro, zajrzy, no nie mogla, juz w poniedzialek,juz w nastepny poniedzialek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 i minelo juz 5 poniedzialkow no ludzie, skoro to jest jej praca to czym ona sie zajmuje jak nie naszymi papierami? tyle milionow ludzi u nas sie nie buduje zeby nigdy nie miec czasu ech, jestem zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no nic wywnetrzylam sie, od razu lzej a jutro pogawedka z urzednikami na temat odrolnienia tylko kawalka dzialki pod domem, no chyba ze Wy mozecie powiedziec kiedy sie sklada podanie oo odrolnienie kawalka ziemi pod domem? przed budowa? czy moze w jakims innym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 popijam sobie kole i nie moge spac, no ale miesiac bez koli zylam, wiec teraz moge sobie pofolgowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mam nadzieje, ze maz sie nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oczywiscie nie dlatego, ze dba o moje zdrowie tylko dlatego, ze mu wypilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 chcialam poszukac prezentu dla cory padlo na jakis element z kolekcji babyborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts