agniesia 19.05.2005 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 cala europa tym zasypana a u nas nowych rzeczy nie mozna kupic, gdzies przez przypadek ktos sprowadzil i sprzedaje, a w sklepach pustki tylko wozki, nosidelka, lalki i ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 szukalam na ebayu niemieckim, ale koszty przesylki sa zabojcze np 17 euro za paczke nieubezpieczona i 20 eurosow za ubezpieczona, szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to juz taniej by mi wyszlo jechac do Monachium po lozeczko - bo benzynke mam taniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 hihi, teraz jej kupie zabawki edukacyjne zamiast lozeczka biedne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 pewnie polowa z Was poszla na nocny seans Gwiezdnych Wojen, napiszcie rano jakie wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dzisiaj przegielam troche, wypralam welniany dywan w wannie - dywan 2 metry a wanna 1,5 o rany, myslalam, ze nie bede w stanie pisac dzis na komputerku ale udalo sie, grunt to samozaparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a jakie bable na rekach... jak nosilam cegly i rabalam drewno to takich nie mialam, tak... delikatne kobiece robotki w domu sa takie niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jak ktorys maz zaproponuje taka lekka domowa robote to mu przylozcie tym dywanem juz lepiej wegiel z piwnicy nosic - wiem bo za dawnych czasow nosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a jutro mam spokoj i nie robie obiadu, o o, wlasnie tak, ooooo lubie jesc poza domem tylko nie mam pomyslu gdzie jutro isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jak zacznie sie budowa to juz sobie nie pochodzimy,metoda wyrzeczen i zapewnienia sobie czystego sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dlatego w tym miesiacu zaopatrzylam sie w ciuchy, zeby przez jakis czas juz nie chodzic po innych sklepach niz markety, hurtownie budowlane, budowlano wyposazeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ciekawe ile z tych postanowien uda sie dotrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ale fakt, ze np na dziecku nie da sie oszczedzac, wtedy budowa bedzie mu sie zle kojarzyc i wcale nie bedzie chcialo tam przychodzic, juz mielismy probke: musielismy kupic folie, a dzieciatko 'a dla mnie zadnego prezentu???' no to dalismy jej rolke folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a ostatnio grasuja naciagacze telefoniczni: dzwoni taki do ludzi - z ksiazki telef biezre nr, slyszy dziadka albo babcie i wtedy przystepuje do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 X - naciagacz D - dziadek - X halo, czesc dziadku... [czeka] - D [dziadek naiwny] to ty Tomku? - Xtak, to ja Tomek, dziadku.... mam troche zmieniony glos, bo choruje na angine, dziadku... [tu odpowiedzi mojego dziadka] - D o to niedobrze, trzeba sie spirytusem nacierac - X dziadku... potrzebuje troche pieniedzy teraz, okolo ... [np 10 tys] - D ojej, tyle przeciez nie mam..., ale wiesz co mi sie zdaje ze musze zadzwonic na policje, podaj z jakiego nr dzwonisz - X z p... jeb... ty ch... [trzask sluchawki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dobrze, ze sie szybko wyjasnilo ale jakby tak powiedzial komus mniejsza kwote.. pewnie kilku sie dalo nabrac, bo w wiadomosciach lokalnych przestrzegaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a najlepsze jest to, ze akurat wtedy czuwalismy u corki w szpitalu, dobrze, ze sie dziadek nie nabral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ale tak sie po tej rozmowie zdenerwowal, ze sie rozchorowal, lezy teraz w lozeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 w ogole, jak ktos dzwoniac do emeryta moze takie kwoty podawac? szok, skad ci ludzie maja miec kase jak na leki nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a wiecie, ze juz jest piekny jasny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts