premiumpremium 21.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 I kawałek muru stoi, z czego izolację poziomą zrobili? No tak, jak to facet - fachowym okiem rzucił i od razu o izolację wypytuje Moze u siebie nie zrobił Zrobił, zrobił, 2x papa na lepiku Gratki Beti Noooo.... Andre by nie zrobił...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 I kawałek muru stoi, z czego izolację poziomą zrobili? No tak, jak to facet - fachowym okiem rzucił i od razu o izolację wypytuje Moze u siebie nie zrobił Zrobił, zrobił, 2x papa na lepiku Gratki Beti a u nas dysperbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem A dobre to jest? Nie jadłam... Nie za bardzo serowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem może co chce? albo się zakochał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem może co chce? albo się zakochał? Albo widzi, ze siostra coś "nieruchawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem A dobre to jest? Nie jadłam... Nie za bardzo serowe? pyszne!!! jadłam jak byłam w ciązy tylko.....strasznie się wtedy poparzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Idę wzmacniacz naprawiać, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem A dobre to jest? Nie jadłam... Nie za bardzo serowe? Wiesz co, dobre Teraz chyba nawet to wymyślił, bo jest maniakiem sera, a takiego roztopionego to w ogóle Plastry kroi ok 1cm, w srodku jest płynny ser otoczony chrupiacą skórką. Ale z niego geniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.03.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mój Kuba sie odmienił na wiosnę. Właśnie smaży grube plastry żółtego sera obtoczone w jajku i bułce tartej. I mi przynosi A ja się zajadam tym ciagnącym serem może co chce? albo się zakochał? Albo widzi, ze siostra coś "nieruchawa" Że co, beti....?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Idę wzmacniacz naprawiać, na razie Udanego naprawiania Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Muszę Was opuścić Zajmę sie troche córką, bo wciąż tylko komputer i bajki Tragedia Musze coś z nią porobić bo maniaczką tv i kompa zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Muszę Was opuścić Zajmę sie troche córką, bo wciąż tylko komputer i bajki Tragedia Musze coś z nią porobić bo maniaczką tv i kompa zostanie u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Aaaa i dzięki za gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Muszę Was opuścić Zajmę sie troche córką, bo wciąż tylko komputer i bajki Tragedia Musze coś z nią porobić bo maniaczką tv i kompa zostanie u mnie to samo A mój juzek wyboru nie ma i robi to co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Muszę Was opuścić Zajmę sie troche córką, bo wciąż tylko komputer i bajki Tragedia Musze coś z nią porobić bo maniaczką tv i kompa zostanie u mnie to samo A mój juzek wyboru nie ma i robi to co ja czekaj czekaj już ....tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 i będzie.... http://www.fantasygif.it/Persone/bimbi/dite7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 no i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 chyba sobie pogadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 może ...z nią... http://www.fendy.it/mz3ds4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts