frosch 22.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzien dobry ! Przyszlam sobie z Wami postukac . Mozna? zapraszamy niestety , musze wracac do pracy bede wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzieki froschkahttp://images2.fotosik.pl/57/s0vphdxcjqnzdza9.gif Dzień dobry!! Dopiero jestem po śniadaniu Sniadanko niesmaczne bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Wszystkich wystraszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Wszystkich wystraszylam stukpuk gdzie sie podziewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Wszystkich wystraszylam stukpuk gdzie sie podziewasz ? wyglada na to, ze musze porozmawiac sama ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Wszystkich wystraszylam stukpuk gdzie sie podziewasz ? wyglada na to, ze musze porozmawiac sama ze soba poczatek wiosny jest nieco chlodny, ale sloneczny. Mam nadzieje, na szybki wzrost temperatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Sama zostalam ?? Wszystkich wystraszylam stukpuk gdzie sie podziewasz ? Jestem jestem. Ogłoszenia duszpasterskie rozlepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Gaciorki wartowniczku I dzięki za J.Deepa , jesteś czarodziejem A w ogóle to dzien mokry Trzeci raz próbuje coś tu napisać , jak tym razem mnie rozłączy to zabije Netię Liczę na ewentualne paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Brawo Jasiu , jeszcze mnie nie wywaliło Póki co jezdem ale nie gniewajcie sie jak nagle w pół słowa zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 O; jak milo, ze jestescie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Brawo Jasiu , jeszcze mnie nie wywaliło Póki co jezdem ale nie gniewajcie sie jak nagle w pół słowa zniknę Maxtorko , nie znikaj, szkoda byloby Cie ! sila woli podobno dziala cuda, moze Tobie tez sie uda zapanowac nad materia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som Ja tak nie mogę!hahahahaha Gadam lub tłumaczę 2-3 razy i koniec ma być z dyskutowaniem!!!!!!! A nie ple ple ple ple ple pleeeeeeee Jak nie skutkuje tłumaczenie to.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spokojnie bosia Ja jezdem Jezdeśmy! Stukowa wybyła na ploty do koleżanki (nie wiem o czym mozna tak gadać i gadać)!!!!!!! To moge do woli buszować po forum!!!!!!! I plecak w przerwie spakuje na próbę!!!!!!! gadac mozna dlugo, byleby nie do siebie stukpuk , ale ty juz ten plecak pakowales o ile pamietam, cos nie wyszlo? A bo z termny mi sie kilka razy pzresuneły i siedzę na plecaku cały tydzień! Tylko kanapki pakuję! Odwołują wyjadaz to je wyjmuje i zjadam i tak wkoło. hahahahahah I teraz muszę go na próbe spakować by w piątek niespodzianki nie było!!!!!! I zważyć czy go udźwignę!!!!! I jeszcze po spirytusik musze do sklepu iść! to masz znowu pelne rece roboty . spirytusik na droge , czy na dobry humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Póki co jezdem stuku drogi gadać to my umiemy o wszystkim Baby takie som Ja tak nie mogę!hahahahaha Gadam lub tłumaczę 2-3 razy i koniec ma być z dyskutowaniem!!!!!!! A nie ple ple ple ple ple pleeeeeeee Jak nie skutkuje tłumaczenie to.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts