Maxtorka 24.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzieńdoberek U mnie też pięknie , ptaszki świrgolą , chce się żyć Nawet praca mi dziś nie przeszkadza , na szczęście na dwie godzinki jadę coś ta podłubać To kawki może byśmy sie napili http://gfx.filmweb.pl/blog/47218/73752.1.jpg to może ja podskoczę i byś mnie trochę podłubała No to skacz ale w prawo , po lewej ginekolog Nie bój się , jestem miłą sympatyczną panią i krzywdy nie robię Nawet mówią że głosem leczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Fakt, dobra kawka z rana to rzecz ważna niesłychanie. http://www.gdziezjesc.info/artykuly/Images/zimowa_kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Aleście sie rozgadali z samego rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Maxi, jak to głosem leczysz? Taki masz kojący, czy tak cudnie śpiewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja właśnie do pracki zmykam . Będę później . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzieńdoberek U mnie też pięknie , ptaszki świrgolą , chce się żyć Nawet praca mi dziś nie przeszkadza , na szczęście na dwie godzinki jadę coś ta podłubać To kawki może byśmy sie napili to może ja podskoczę i byś mnie trochę podłubała No to skacz ale w prawo , po lewej ginekolog Nie bój się , jestem miłą sympatyczną panią i krzywdy nie robię Nawet mówią że głosem leczę a klawiaturą i przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dzien doberek pp zamiast gatek , jak sie lepiej poczujesz ale sie spiesz , bo ktos ci wyjada http://laurentlafite.typepad.com/creative/images/nutella.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Maxi, jak to głosem leczysz? Taki masz kojący, czy tak cudnie śpiewasz? Jak pacjent na fotelu siedzi i ma coś robione to ja co kilka chwil mówię doobrze , w porząąąądku i to bardzo kojąco na nich wpływa . Nawet sobie z tego nie zdawałam sprawy dopóki pacjenci mi o tym nie powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzieńdoberek U mnie też pięknie , ptaszki świrgolą , chce się żyć Nawet praca mi dziś nie przeszkadza , na szczęście na dwie godzinki jadę coś ta podłubać To kawki może byśmy sie napili to może ja podskoczę i byś mnie trochę podłubała No to skacz ale w prawo , po lewej ginekolog Nie bój się , jestem miłą sympatyczną panią i krzywdy nie robię Nawet mówią że głosem leczę a klawiaturą i przez telefon Może być Będę słać dobre fale Ale po południu , teraz zmykam bo się do roboty spoźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cześć, Froszko!! Jakiego fajnego kumpla przyprowadziłaś do tej kawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 mikopiko , fajny masz avatarek ponawiam moja ankiete odnosnie mojego avatara (jest wazna do niedzieli ) 1.jestem za tym aby froschka sie ubrala 2.jestem za tym , zeby zostala w tym , w czym jest 3.chce aby sie rozebrala jak narazie : 1. verka 2. dompodsosnami, arcobaleno, beti555 , olkalybowa , bosia 3. stuk, ew-ka 1,2,3 maxi, wartownik, andre59 kaśkamaciej 4. mikopiko prosze sie dopisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Rany, Maxi, toś Ty wyrwiząb? Bardzo się boję dentystów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Rany, Maxi, toś Ty wyrwiząb? Bardzo się boję dentystów... taaaaaaa Kacuje, świdruje, pacjentów drutuje. A w bieli pościeli przelicza, rachuje. Dentysta, sadysta Sadysta, dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 czekam , az mi sie pranie wypierze i lece do arbeit W nocy śni, śni o krwi, wstaje dzień, jest jak cień. Zmęczony, zmroczony dentysta szalony. Dentysta, sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Rany, Maxi, toś Ty wyrwiząb? Bardzo się boję dentystów... taaaaaaa Kacuje, świdruje, pacjentów drutuje. A w bieli pościeli przelicza, rachuje. Dentysta, sadysta Sadysta, dentysta Mam nadzieję, że ona nie jest taka, nie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 czajniki !!!!!! kawe u ze mna pic!!!!!!!! juz!!!! Pobije dla draki, wybija mleczaki. Za same siekacze zarobił na daczę. Dentysta, sadysta Sadysta, dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 depeeska , kazdy zebol taki jest i nie wierz mu , ze bedzie dobrze Z trzyletniej dziewczynki wyrywa jedynki. Gdy czuję zmęczenie, katuje korzenie. Dentysta, sadysta Sadysta, dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts