Aga J.G 19.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Koniec strony daleko to i ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A teraz uciekam do dentysty Papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A teraz uciekam do dentysty Papapa To życze szczęścia! Aby nic powaznego nie robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna A ci się stało, że aż do ortopedy trzeba było iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna A ci się stało, że aż do ortopedy trzeba było iść? To wizyta kontrolna, standardowa, każde dziecko powinno być przebadane przez ortopedę po ok. 1 miesiącu życia i jeżeli nie ma żadnych problemów to jak zacznie chodzić. No i potem kontrolnie tak ok. 1 raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 No i potem kontrolnie tak ok. 1 raz na rok. o, a nam nikt nie powiedzial... kurcze, a lekarz poz ma obowiazek wystawic skierowanie czy tylko jak dojrzy jakies zmiany? jak nic nie widac to mam isc do ortopedy? a moze jest jakis kalendarz wizyt, takze innych specjalnosci np okulista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna A ci się stało, że aż do ortopedy trzeba było iść? To wizyta kontrolna, standardowa, każde dziecko powinno być przebadane przez ortopedę po ok. 1 miesiącu życia i jeżeli nie ma żadnych problemów to jak zacznie chodzić. No i potem kontrolnie tak ok. 1 raz na rok. Dobrze wiedzieć! W końcu żona ma termin na wrzesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Nie wiem Agniesia jak to jest, ja ze swoją córą chodziałam prywatnie. Miała dysplazję stawu biodrowego i leczenie z Kasy Chorych było co najmniej dziwne. Po zastosowaniu zaleceń lekarza prywatnego po 3 miesiącach było ok. ale potem chodziliśmy na częste kontrole. Później jak zaczęła chodzić do przedszkola to co roku pojawiał się lekarz ortopeda i odpłatnie (tyle że za dużo mniejszą kwotę niż w swoim gabinecie) badał wszystkie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kze a co tam z Twoja dzialeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna A ci się stało, że aż do ortopedy trzeba było iść? To wizyta kontrolna, standardowa, każde dziecko powinno być przebadane przez ortopedę po ok. 1 miesiącu życia i jeżeli nie ma żadnych problemów to jak zacznie chodzić. No i potem kontrolnie tak ok. 1 raz na rok. Dobrze wiedzieć! W końcu żona ma termin na wrzesień... Przy wypisie ze szpitala rodzice są informowani jakie badania i wizyty kontrolne powinni odbyć. Przynajmniej tak było kila lat temu jak rodziłam. kze a wiecie już czy to chłopiec czy dziewczynka? Czy nie chcecie wiedzieć i dopiero przy porodzie będzie niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kze a co tam z Twoja dzialeczka? Nie za bardzo rozumiem pytanie? Jestem na etapie wyłączania z produkcji rolnej. A potem to już tylko dokumenty od architekta i .. składam wnoniosek o PnB. A potem przed budową będzie mnie już tylko wstrzymywał brak mediów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja tez zaraz bede lecial.. dzis wyzyta z dzieckiem u ortopedy.. kontrolna A ci się stało, że aż do ortopedy trzeba było iść? To wizyta kontrolna, standardowa, każde dziecko powinno być przebadane przez ortopedę po ok. 1 miesiącu życia i jeżeli nie ma żadnych problemów to jak zacznie chodzić. No i potem kontrolnie tak ok. 1 raz na rok. Dobrze wiedzieć! W końcu żona ma termin na wrzesień... Przy wypisie ze szpitala rodzice są informowani jakie badania i wizyty kontrolne powinni odbyć. Przynajmniej tak było kila lat temu jak rodziłam. kze a wiecie już czy to chłopiec czy dziewczynka? Czy nie chcecie wiedzieć i dopiero przy porodzie będzie niespodzianka? W przyszłym tygodniu idziemy na 3 wymiarowe usg nagrywane na dvd.. Może wtedy dowiemy się (poprzednie nagrałem swoim aparatem cyfrowym jako avi ), ale generalnie to nie za bardzo jestem ciekaw. W końcu zdarzają sie pomyłki.. Po co sie niepotrzebnie nastawiac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Na razie spadam na spotkanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witam wszystkich.....no znowu nastukaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich ponownie.... Wlasnie wrocilam z budowy......ech nie zalejemy jutro stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Co tak wszyscy pouciekali?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Sama mam stukac????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 No dobra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts