Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeważniejest pierwsza wizyta w pierwszym miesiącu, potem ortopeda w zależności od badania zaleca częstotliwośc wizyt. Ja byłam z Zuzią w 1, potem w 5 miesiącu i jak sama chodzi. Skierowanie daje lekarz POZ

Bylismy na tych dwoch pierwszych, nic potem o kolejnych nikt nie mowil

czy powinnam isc z dzieckiem profilaktycznie do lekarza?

O tej ostatniej powiedział mi ortopeda, że da to większą pewność, gdyż może obserwować, jak dziecko chodzi i czy niepojawiają się cechy dysplazji. Przy poprzednich dzieciach byłam tylko na1 wizycie i samaje obserwowałam. Nie miałam się do czego przyczepić więc nie pchałam się do ortopedy. Jeśli masz wątpliwości, to możesz zapytać pediatry przy wizycie.

Przeważniejest pierwsza wizyta w pierwszym miesiącu, potem ortopeda w zależności od badania zaleca częstotliwośc wizyt. Ja byłam z Zuzią w 1, potem w 5 miesiącu i jak sama chodzi. Skierowanie daje lekarz POZ

Bylismy na tych dwoch pierwszych, nic potem o kolejnych nikt nie mowil

czy powinnam isc z dzieckiem profilaktycznie do lekarza?

O tej ostatniej powiedział mi ortopeda, że da to większą pewność, gdyż może obserwować, jak dziecko chodzi i czy niepojawiają się cechy dysplazji. Przy poprzednich dzieciach byłam tylko na1 wizycie i samaje obserwowałam. Nie miałam się do czego przyczepić więc nie pchałam się do ortopedy. Jeśli masz wątpliwości, to możesz zapytać pediatry przy wizycie.

Jeśli chodzi o ortopedę to też ze starszą pociechą mieliśmy trochę przejść...