premiumpremium 30.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 dobry wieczór Dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Gdzie poszliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie to sie jeszcze oprocz mnie glupotami interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W sumie to same babki, tak więc gdzie POSZŁYŚCIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czesc pepicia chcesz po ......? mialas dbac o siebie Cześć Froszko Dbam. Miałam wiecej przerw w sprzątaniu, niż ustawa przewiduje Zaczyna się powoli wykończeniówka, pewne osoby zaczynają mnie wkurzać tesciowa wypuscili z sanatorium ? Nie, ale istnieją telefony...... Zamiast się zająć czym potrzeba, to się interesują głupotami, a ważne sprawy odkładali cały rok. I jak zwykle wszystko na naszej głowie to sie jeszcze oprocz mnie glupotami interesuje ? A daj spokój. Zdenerwowali mnie dzis teściowie. Grrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 W sumie to same babki, tak więc gdzie POSZŁYŚCIE??? babcie juz tak maja , czego jestem wiernym przykladem ew-ka tam pisze ze to jest buk zwyczajny (36 szt) ja myslalam , ze to bukszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jestem, jestem , ino foruma przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jestem, jestem , ino foruma przeglądam Myślałam, żem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Krojcok ma ich gdzieś. Tak go rozkołysałam dzis przy grabieniu, ze aż chrapie Do jutra mi przejdzie, wyśpię się, wypocznę A co ja się będę przejmować.... Liczę tylko dni do przeprowadzki męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nadawaj pp na tych tesciow jak mnie wkurza , to im szyby powybijam A co ja nadawać będę. To złożona sprawa Nie chce mi sie pisać, bo się jeszcze bardziej zirytuję. w każdym razie nie pilnują swojej "działki", wszystko później spada na nas - czyli moich rodziców. A interesują sie tym, co nie potrzeba - np. jakie kafelki ja chcę w łazience i dlaczego takie olej ich powiedz mi tylko , ktore to pietro sie wkurzylam...zeby mi mojego krojcoka denerwowac Krojcok ma ich gdzieś. Tak go rozkołysałam dzis przy grabieniu, ze aż chrapie Do jutra mi przejdzie, wyśpię się, wypocznę A co ja się będę przejmować.... Liczę tylko dni do przeprowadzki męża ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 przykra sparawa z teściami, bo pasowałoby prawdę między oczy, a z drugiej strony to jednak rodzice małża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto sorry ino mnie do niej nie porownuj bede mowila Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 przykra sparawa z teściami, bo pasowałoby prawdę między oczy, a z drugiej strony to jednak rodzice małża.. Ano..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ty nie szalej za bardzo z tymi grabiami nie zartuje ciesze sie , ze Krzysiu bedzie juz na stale z wami Oj nie szaleję, robię to powoli i spokojnie Proszę Cię, tylko nie Krzysiu.... To działa na mnie jak płachta na byka! Nawet ja tak nie mówię, ino wiesz-kto sorry ino mnie do niej nie porownuj bede mowila Kris Nie porównuje, ale tylko ona tak na niego mówi. Chłop jak dąb, a ta wali przy ludziach "Krzysiu.......mama upiecze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts