kasztanka 19.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witajcie wszyscy Witaj Kasztanko! Jak zdrówko Piotrusia? a dziekuje w miare dobrze ..... tzn w miare, poniewaz szczegolnie w nocy strasznie szmera mu w nosku .... probuje mu wyciagnac rzekome kozki, ale nic nie wychodzi!!!!!! albo zle robie albo nie wiem co ..... nie wiem co robic .... nurtuje mnie to od paru dni ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witaj Kasztanka witaj AGA ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BUM!!! ® © a ty czajniku jeden co sie czajisz .... hihihiih musialem sobie dzis cos ustrzelic.. teraz przynajmniej moge isc spokojnie spac, a wy sobie strzelajcie ... Gratulacje!! Dzieki.. teraz wasza kolej.. ja ide grzecznie lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Hej Maksiu. Gratulation!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Maksiu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BUM!!! ® © a ty czajniku jeden co sie czajisz .... hihihiih musialem sobie dzis cos ustrzelic.. teraz przynajmniej moge isc spokojnie spac, a wy sobie strzelajcie ... tak tak na pewno idziesz spac ..... juz Ci wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A to ci dopiero... Może to już? oj fizyku ... 4 posty spoznienia.. starzejesz sie hehehehehehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BUM!!! ® © a ty czajniku jeden co sie czajisz .... hihihiih musialem sobie dzis cos ustrzelic.. teraz przynajmniej moge isc spokojnie spac, a wy sobie strzelajcie ... Gratulacje!! Dzieki.. teraz wasza kolej.. ja ide grzecznie lulu DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kasztanka a może on ma sapkę, niektóre dzieci tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 zaraz zrzuce pare fotek z dzisiaj z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BUM!!! ® © a ty czajniku jeden co sie czajisz .... hihihiih musialem sobie dzis cos ustrzelic.. teraz przynajmniej moge isc spokojnie spac, a wy sobie strzelajcie ... tak tak na pewno idziesz spac ..... juz Ci wierze slowo harcerza ze za 5 minut bede mial juz wylaczony komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witajcie wszyscy Witaj Kasztanko! Jak zdrówko Piotrusia? a dziekuje w miare dobrze ..... tzn w miare, poniewaz szczegolnie w nocy strasznie szmera mu w nosku .... probuje mu wyciagnac rzekome kozki, ale nic nie wychodzi!!!!!! albo zle robie albo nie wiem co ..... nie wiem co robic .... nurtuje mnie to od paru dni ...... u maluszków jest zawsze kłopot z noskiem, bo mają bardzo wąskie przewody nosowe i mała przeszkoda może dawać różne odgłosy. Jeśli nie męczy się przy jedzeniu to nie jest źle. Nawilżaj mu nosek, kładź na brzuszku i nawilżaj pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kasztanka a może on ma sapkę, niektóre dzieci tak mają a co to jest sapka???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kasztanka - a czy te gile stoja i nie chca ani do gory ani na dol, a w dzien nie ma niby kataru?to moze byc za sucho w mieszkaniu, naturalna wydzielina za szybko zasycha w srodku i nie moze naturalnie wyplynac probowalas mu wpuszczac kropelki soli fizjologicznej ale nie na patyczku tylko tak wokol dziurki i krople do dziurki? a moze tetrisal dla niemowlat? nie wyciagniesz dopoki nie zmiekczysz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BUM!!! ® © a ty czajniku jeden co sie czajisz .... hihihiih musialem sobie dzis cos ustrzelic.. teraz przynajmniej moge isc spokojnie spac, a wy sobie strzelajcie ... tak tak na pewno idziesz spac ..... juz Ci wierze slowo harcerza ze za 5 minut bede mial juz wylaczony komputer a wiec milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A to ci dopiero... Może to już? oj fizyku ... 4 posty spoznienia.. starzejesz sie No cóż - starość nie radość. Wytłumacz mi Maksiu - jaki związek zachodzi między Twoim wyłączonym komputerem a naszym forum? - Przecież pewnie dwa inne kompy będą śledzić wąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ręka mi zadrżała, dziecko płakało, komp mi się zawiesił, miałem do odbioru pilną wiadmości na gg, onecie i tlenie oraz musiałem wyjść do WC. I to wszystko na raz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ręka mi zadrżała, dziecko płakało, komp mi się zawiesił, miałem do odbioru pilną wiadmości na gg, onecie i tlenie oraz musiałem wyjść do WC. I to wszystko na raz .... i jak tu "złapać" stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no i najlepiej zeby duzo czasu spedzal na brzuchu, naturalnie wszystko wyjdzie jak tylko bedzie mial odpowiednia dawke wilgoci w nosie no i bedzie odrazu sobie masowac brzuszek i cwiczyc podnoszenie na rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts