wartownik 05.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 pepitka , co ci tak wesolo ? nie smiej sie z olki , bo cie Bozia pokara i bedziesz plakac ....pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 piękne te Twoje jaja Froschka czym barwiłaś, cebulą? tak, cebula zbieram luski od wigilii , to taka moja tradycja hej, ja też barwię łuskami od cebuli, tylko nie zbieram ich od wigilii troszkę krócej......... ja juz mam tak w glowie zakodowane kiedys , dawno dawno temu zanim mi sie przypomnialo , ze trzeba zaczac zbierac luski , zazwyczaj bylo juz za pozno i potem latalam po wszystkich jarzynowych zebrzac o nie potrzebuje ich duzo , bo robie duzo pisanek Jak dużo? no....sporo rodzina i przyjaciele chca moje pisanki do koszyczka poza tym nic nie poradze , ale lubie skrobac jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 pepitka , co ci tak wesolo ? nie smiej sie z olki , bo cie Bozia pokara i bedziesz plakac ....pojutrze A nie może mi być wesoło? Przecież ja sie z Oli nie śmieję....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 piękne te Twoje jaja Froschka czym barwiłaś, cebulą? tak, cebula zbieram luski od wigilii , to taka moja tradycja hej, ja też barwię łuskami od cebuli, tylko nie zbieram ich od wigilii troszkę krócej......... ja juz mam tak w glowie zakodowane kiedys , dawno dawno temu zanim mi sie przypomnialo , ze trzeba zaczac zbierac luski , zazwyczaj bylo juz za pozno i potem latalam po wszystkich jarzynowych zebrzac o nie potrzebuje ich duzo , bo robie duzo pisanek Jak dużo? no....sporo rodzina i przyjaciele chca moje pisanki do koszyczka poza tym nic nie poradze , ale lubie skrobac jaja Skrobaczką.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 OLKA WSZYSTKIEGO DOBREGO OD KRÓLIKA ŚWIĄTECZNEGO!!! http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/889__DSCN2003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim:D jaj ciąg dalszy z netem Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 piękne te Twoje jaja Froschka czym barwiłaś, cebulą? tak, cebula zbieram luski od wigilii , to taka moja tradycja hej, ja też barwię łuskami od cebuli, tylko nie zbieram ich od wigilii troszkę krócej......... ja juz mam tak w glowie zakodowane kiedys , dawno dawno temu zanim mi sie przypomnialo , ze trzeba zaczac zbierac luski , zazwyczaj bylo juz za pozno i potem latalam po wszystkich jarzynowych zebrzac o nie potrzebuje ich duzo , bo robie duzo pisanek Jak dużo? no....sporo rodzina i przyjaciele chca moje pisanki do koszyczka poza tym nic nie poradze , ale lubie skrobac jaja Skrobaczką.....? gorzej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... ????? witaj beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 piękne te Twoje jaja Froschka czym barwiłaś, cebulą? tak, cebula zbieram luski od wigilii , to taka moja tradycja hej, ja też barwię łuskami od cebuli, tylko nie zbieram ich od wigilii troszkę krócej......... ja juz mam tak w glowie zakodowane kiedys , dawno dawno temu zanim mi sie przypomnialo , ze trzeba zaczac zbierac luski , zazwyczaj bylo juz za pozno i potem latalam po wszystkich jarzynowych zebrzac o nie potrzebuje ich duzo , bo robie duzo pisanek Jak dużo? no....sporo rodzina i przyjaciele chca moje pisanki do koszyczka poza tym nic nie poradze , ale lubie skrobac jaja Skrobaczką.....? gorzej ...... Nożem....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 piękne te Twoje jaja Froschka czym barwiłaś, cebulą? tak, cebula zbieram luski od wigilii , to taka moja tradycja hej, ja też barwię łuskami od cebuli, tylko nie zbieram ich od wigilii troszkę krócej......... ja juz mam tak w glowie zakodowane kiedys , dawno dawno temu zanim mi sie przypomnialo , ze trzeba zaczac zbierac luski , zazwyczaj bylo juz za pozno i potem latalam po wszystkich jarzynowych zebrzac o nie potrzebuje ich duzo , bo robie duzo pisanek Jak dużo? no....sporo rodzina i przyjaciele chca moje pisanki do koszyczka poza tym nic nie poradze , ale lubie skrobac jaja Skrobaczką.....? gorzej ...... Nożem....??? skalpuje je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć ludziki Cześć beti Wyspałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 skalpuje je Ale z Ciebie barbarzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 skalpuje je Ale z Ciebie barbarzyńca bywam okrutna do bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim:D jaj ciąg dalszy z netem Wy też tak macie? Cześć , niestety też tak mam Rence opadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 skalpuje je Ale z Ciebie barbarzyńca bywam okrutna do bolu Ale za to jaki efekt Moja Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć wszystkim:D jaj ciąg dalszy z netem Wy też tak macie? Cześć , niestety też tak mam Rence opadajom Mi już opadły... Ale to tylko RW tak działa powolnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 skalpuje je Ale z Ciebie barbarzyńca bywam okrutna do bolu Ale za to jaki efekt Moja Droga lata treningu mam juz pewna wprawe u mnie tez muli jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Froszka, jakie masz jajeczka ładne http://www.abcgospodyni.pl/linia_wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts