Joanna i Janusz 19.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mamy już piątekCzas chyba do łóżka, bo jutro do pracy, a Zuzia zaraz się obudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 W zasadzie zawsze chciałam trójkę ale ostatnio już za wygodna się zrobiłam Mam ten sam problem Bo jak już sie z pieluch wyrośnie, to się nie chce do tego wracać. Chyba, że minie troche czasu.... Ja nie mówię ostatecznie, że NIE Ja też nie mówię NIE nawet pokój w nowym domu jest w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czemu jedynaczke????? 5 lat to w tym wieku - 5 lat i noworodek ogromna odleglosc, wiekowa, emocjonalna, inne zainteresowania, jak kolejne 5 lat minie to nastepne dziecko trafia na inne zabawki, inna mode, inne metody wychowawcze - oczywiscie tak generalizuje, bo np lopata i wiadro do piaskownicy na pewno przydadza sie po starszej siostrze no to ile maksymalnie proponujesz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 obudziła siędobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a po cesarce kiedy mozna miec kolejne dziecko?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 obudziła się dobranoc dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czemu jedynaczke????? 5 lat to w tym wieku - 5 lat i noworodek ogromna odleglosc, wiekowa, emocjonalna, inne zainteresowania, jak kolejne 5 lat minie to nastepne dziecko trafia na inne zabawki, inna mode, inne metody wychowawcze - oczywiscie tak generalizuje, bo np lopata i wiadro do piaskownicy na pewno przydadza sie po starszej siostrze na szczęście moje dziewczyny znakomicie się dogadują i nie miałam dotychczas problemu wiekowego papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mi sie spodobalo!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak moglam nie pomyslec wczesniej o dziecku !!!!!!!!!!!tylko praca i praca kariera i rozrywki ...egoistka ze mnie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 obudziła się dobranoc Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ale mysle ze jeszcze uda mi sie wykombinowac jednego maluszka ... moze dwa maluszki? chcialabym na pewno dziewczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dobra ja tez juz ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja z różnicy wieku u moich dziewczyn jestem bardzo zadowlona One się dogadują i uważam że strasza nie starciła dzieciństwa bo mamusi i tauś byli zajęci mała dzidzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja z różnicy wieku u moich dziewczyn jestem bardzo zadowlona One się dogadują i uważam że strasza nie starciła dzieciństwa bo mamusi i tauś byli zajęci mała dzidzią no i super!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam brata 7 lat mlodszego i jest fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czemu jedynaczke????? 5 lat to w tym wieku - 5 lat i noworodek ogromna odleglosc, wiekowa, emocjonalna, inne zainteresowania, jak kolejne 5 lat minie to nastepne dziecko trafia na inne zabawki, inna mode, inne metody wychowawcze - oczywiscie tak generalizuje, bo np lopata i wiadro do piaskownicy na pewno przydadza sie po starszej siostrze no to ile maksymalnie proponujesz??????? U mnie są 4 lat. Jest dobrze. Teraz już się razem bawią, ale ja zawsze chciałam mieć 2-letnią różnicę. Wydaje mi się najlepsza dla dorosłych już dzieci. Z pewnością dla mamy na początku to duża trudność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ???????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ???????????????????????????????????????????????? ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czemu jedynaczke????? 5 lat to w tym wieku - 5 lat i noworodek ogromna odleglosc, wiekowa, emocjonalna, inne zainteresowania, jak kolejne 5 lat minie to nastepne dziecko trafia na inne zabawki, inna mode, inne metody wychowawcze - oczywiscie tak generalizuje, bo np lopata i wiadro do piaskownicy na pewno przydadza sie po starszej siostrze no to ile maksymalnie proponujesz??????? U mnie są 4 lat. Jest dobrze. Teraz już się razem bawią, ale ja zawsze chciałam mieć 2-letnią różnicę. Wydaje mi się najlepsza dla dorosłych już dzieci. Z pewnością dla mamy na początku to duża trudność no i fajnie!!!!!!!!!! ale 4 lata .... hmm chyba nie moge tak dlugo 28, 32, 36 .... chyba za stara bede na 3 .... lepiej 28,30,32-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts