kasztanka 19.05.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) to dziwne ale o 3 jeszcze jest ok najgorzej o 6-7 ........ wtedy jestem nieprzytomna!!!!!! i nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ???????????????????????????????????????????????? ????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) to dziwne ale o 3 jeszcze jest ok najgorzej o 6-7 ........ wtedy jestem nieprzytomna!!!!!! i nie wiem dlaczego bo wtedy się najlepiej śpi Ja wstaję o 5.30 do pracy i wciąż nie moge się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jest tu kto? jane? jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jest tu kto? jane? jestes? jestem, jestem, ale też musze juz spadać do 5.30 mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 I co to wszyscy sobie poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) to dziwne ale o 3 jeszcze jest ok najgorzej o 6-7 ........ wtedy jestem nieprzytomna!!!!!! i nie wiem dlaczego bo wtedy się najlepiej śpi Ja wstaję o 5.30 do pracy i wciąż nie moge się przyzwyczaić no tak ..... bede musiala powiedziec i wytlumaczyc to Piotrusiowi ze wtedy spi sie najlepiej !!!!!!!!111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jest tu kto? jane? jestes? jestem, jestem, ale też musze juz spadać do 5.30 mało czasu zostało no rzeczywiscie kruca bomba malo casu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no to ile maksymalnie proponujesz??????? ja nic nie proponuje, nie wyobrazam sobie kolejnego dziecka, z jednej strony chcialabym poczuc te kopniecia w zebra, jak obcy wypycha brzuch w rozne dziwne ksztalty, uczucie plywania w brzuchu, te wieczneprzytulanki z termoforem czyli dzieckiem na brzuchu ale z kolei nie chce przechodzic tego co przeszlam w ciazy, w szpitalu, kolpotow itd jak systemy zabezpieczen zawioda to bedzie i tyle wtedy to juz nie bede miala wyjscia i sie bede cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) to dziwne ale o 3 jeszcze jest ok najgorzej o 6-7 ........ wtedy jestem nieprzytomna!!!!!! i nie wiem dlaczego bo wtedy się najlepiej śpi Ja wstaję o 5.30 do pracy i wciąż nie moge się przyzwyczaić no tak ..... bede musiala powiedziec i wytlumaczyc to Piotrusiowi ze wtedy spi sie najlepiej !!!!!!!!111 A karmisz na leżąco? Mozna spać w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 I co to wszyscy sobie poszli nieee ja jestem jeszcze, choc niepowinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 19.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dobranoc Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no to ile maksymalnie proponujesz??????? ja nic nie proponuje, nie wyobrazam sobie kolejnego dziecka, z jednej strony chcialabym poczuc te kopniecia w zebra, jak obcy wypycha brzuch w rozne dziwne ksztalty, uczucie plywania w brzuchu, te wieczneprzytulanki z termoforem czyli dzieckiem na brzuchu ale z kolei nie chce przechodzic tego co przeszlam w ciazy, w szpitalu, kolpotow itd jak systemy zabezpieczen zawioda to bedzie i tyle wtedy to juz nie bede miala wyjscia i sie bede cieszyc ojej przykro mi ze przechodzilas pewnie cos nieprzyjemnego ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Bo rano się spi najlepiej bynajmnie ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bo o 3 karmienie :) to dziwne ale o 3 jeszcze jest ok najgorzej o 6-7 ........ wtedy jestem nieprzytomna!!!!!! i nie wiem dlaczego bo wtedy się najlepiej śpi Ja wstaję o 5.30 do pracy i wciąż nie moge się przyzwyczaić no tak ..... bede musiala powiedziec i wytlumaczyc to Piotrusiowi ze wtedy spi sie najlepiej !!!!!!!!111 A karmisz na leżąco? Mozna spać w tym czasie jakos nie umiem .... moze mam kiepski biust karmie na poduszce takiej do karmienia hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dobranoc Kolorowych snów dobranoc milej pracy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Bo rano się spi najlepiej bynajmnie ja tak mam no chyb a taaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ale Piotrus jest innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Papa Jane Kasztanka, bylo minelo, dzieki, tylko smiac mi sie chce jak sobie przypomne teksty roznych kobiet z mojej rodziny 'o tym bolu sie zapomina' 'wszystko co zle odchodzi w niepamiec' itp a tymczasem to byly niektore takie mocne przezycia, ze do tej pory mi sie snia jako horrory a minelo 3,5 roku od porodu ale teraz moge sie z tego posmiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.05.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Piotrus byl dzisiaj na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts