joola 20.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, obiecuję, że niedługo uporam się z albumem. Muszę tylko trochę pozmniejszać zdjęcia, poukładać, poopisywać...ialbum będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Soniczko, prace wykończeniowe idą w miarę. Właśnie ocieplają nam domek. Hydraulicy montują stelaże i grzejniki. Kafelki do małej łazienki zamówione (Naxos-w latarnie morską), duża łazienka wybrana-niestety "za chiny" nie mogę znaleść strony tych płytek.(Arcana ceramica) Ale masz fajnie, tyle sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No to czekam A w jakiej kolorystyce masz domek? No wiesz chodzi mi o kolor dachu, elewacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Joola a według jakiego projektu budujesz domek? indywidualnego no to muszę czekać na zdjęcia żeby coś zobaczyć Dawaj zdjęcia, bo umieramy z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, obiecuję, że niedługo uporam się z albumem. Muszę tylko trochę pozmniejszać zdjęcia, poukładać, poopisywać...ialbum będzie gotowy Eeeeeeeeeeee, co tam - wklejaj jak leci, a na photosite nic nie musisz zmniejszać. Tylko Onet jest taki wymagający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, brawo za stronkę Qurczaki, ja widzę mojego pingwinka...to co ja mam zrobić Chyba nie pozostaje Ci nic innego, tylko założyć album )hihihihihihi) , wkleić tam pingwinka i linkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No to czekam A w jakiej kolorystyce masz domek? No wiesz chodzi mi o kolor dachu, elewacji itp. Dachówka ruppa angoba miedziana, a elewacja będzie piaskowa. Będą jeszcze wstawki z klinkieru(garaż). Rynny miedziane, okna drewniane mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No to czekam A w jakiej kolorystyce masz domek? No wiesz chodzi mi o kolor dachu, elewacji itp. Dachówka ruppa angoba miedziana, a elewacja będzie piaskowa. Będą jeszcze wstawki z klinkieru(garaż). Rynny miedziane, okna drewniane mam nadzieję, że jakoś to będzie wyglądało jakoś na pewno będzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Joola a według jakiego projektu budujesz domek? indywidualnego no to muszę czekać na zdjęcia żeby coś zobaczyć Dawaj zdjęcia, bo umieramy z ciekawości Oj, Sonika przecież widziałąś mój domek łobuzie No dobra wklejam jedno zdjątko, które zrobiłam w trakcie ocieplania więc domek jest chwilowo zielony. http://foto.onet.pl/upload/16/15/_476812_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, obiecuję, że niedługo uporam się z albumem. Muszę tylko trochę pozmniejszać zdjęcia, poukładać, poopisywać...ialbum będzie gotowy Eeeeeeeeeeee, co tam - wklejaj jak leci, a na photosite nic nie musisz zmniejszać. Tylko Onet jest taki wymagający. Tylko, że ja za bardzo nie wiem jak założyć album na tym photosite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, obiecuję, że niedługo uporam się z albumem. Muszę tylko trochę pozmniejszać zdjęcia, poukładać, poopisywać...ialbum będzie gotowy Eeeeeeeeeeee, co tam - wklejaj jak leci, a na photosite nic nie musisz zmniejszać. Tylko Onet jest taki wymagający. Tylko, że ja za bardzo nie wiem jak założyć album na tym photosite wchodzisz na http://www.photosite.com, ściągasz program zdjęciowy i dalej juz się samo robi . Tylko, ze to jest po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No i się doczekałam zdjęcia joola no jakoś ten domek wygląda podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka, obiecuję, że niedługo uporam się z albumem. Muszę tylko trochę pozmniejszać zdjęcia, poukładać, poopisywać...ialbum będzie gotowy Eeeeeeeeeeee, co tam - wklejaj jak leci, a na photosite nic nie musisz zmniejszać. Tylko Onet jest taki wymagający. Tylko, że ja za bardzo nie wiem jak założyć album na tym photosite wchodzisz na http://www.photosite.com, ściągasz program zdjęciowy i dalej juz się samo robi . Tylko, ze to jest po angielsku. Sonika, spróbuję wieczorem- dzięki. A teraz już muszę zmykać paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W kulminacyjnym momencie musiałem opuścić szacowne grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W kulminacyjnym momencie musiałem opuścić szacowne grono Cześć Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich. Nie wiem ci się dzieje - nie mam nawet casu trochę popisać!! Aż mi wstyd . Ale pracuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 fizyk no coś ty nie wstydz sie..czasem trzeba popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Bidulka - ja bym tak nie mógł NIE SPAĆ! to wcale nie jest trudne, dobra muzyczka w tle, kawalek redsika albo co kto lubi i patrzac w ekran znikaja godziny siadasz ok 10 wieczorem a za chwile patrzysz i juz swita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts