kaśka maciej 16.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć dziewczyny Byłam w urzędzie, grzecznie do pań mówię, że cóś długo czekam, a panie na to : no jak długo, jak od zeszłego czwartku No, ku..a mać Okazało się, że nasz ukochany architekt, któremu zapłaciliśmy za to, żeby się wszystkim zajął "dał ciała" czyli łun zapomnioł i dopiero po naszym telefonie z zeszłego tygodnia zaniósł gdzie trzeba......... no rence opdajaom no na niego to chyba armatę przygotuję, a nie odłamkowy to po co mu z gory zapłaciliście? Teraz byscie moglo mu potrącic z wynagrodzenia zapłaciliśmy jak przyniósł nam do domu projekt (z 3 miesięcznym poślizgiem, za co miał potrącone) przyszedł ze wszystkimi papierami z urzędu, wypisaliśmy i miał iść zanieść!!!!!! do głowy by nie przyszło, że skubany nie zaniesie od razu tylko po dwóch miesiącach Kasiu a dlaczego tego sami nie zrobiliście? bo obiecał, że on to załatwi szybciej cóż za naiwność trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Skoro tak mówisz to na tę okoliczność walne redsika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Verunia, niezły ten nowy avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe Mamy. Tylko ustrzel stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie macie nic z miseczką DD lub E? Może być i różowe o matko takie wielkie, fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Skoro tak mówisz to na tę okoliczność walne redsika a co my z tego będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp O matko, mayland. Zmobilizowałaś mnie, zebym się ruszyła do tego sklepu - bo zaraz nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? to chodz do mnie mam lody czekoladowe i waniliowe....cole tez mam i lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3481/z3481614A.jpg Lody dla pp O matko, mayland. Zmobilizowałaś mnie, zebym się ruszyła do tego sklepu - bo zaraz nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 verka , gatki i zeberka na obiad http://www.imagepoint.biz/images/0662/662265_m.jpg mayland i dla ciebie gratulacje z okazji zalatwienia ...kierownika (no ja mu sie nie dziwie jak ty takich miseczek potrzebujesz ) sorry nie znalazlam rozowych http://www.afmyapi.com/urunresim/vitrifiye/klozet.jpg http://www.afmyapi.com/urunresim/vitrifiye/klozet.jpg dziewczyny buziaki spylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wiecie co....... Chce mi sie lodów. I coli z lodem, przeraźliwie zimnej. I nikt nie chce iść do sklepu i mi kupić A mnie bolą nogi.... Ale jak zaraz sama pójdę po te dwie rzeczy, to od razu znajdą sie gęby chętne na te lody i na colę ech...poszłabym ci kupic...ale mysle ze zanim bym przyszła to juz bys miała ochote na sledzika np:) A właśnie nie, Teska Ja mam nieustającą ochotę na lody A wiesz, ze na śledzie ani razu smaka nie miałam? to chodz do mnie mam lody czekoladowe i waniliowe....cole tez mam i lód Już wróciłam ze sklepu BIEGIEM i mam przed sobą furę lodów oraz litr coli z lodem I wiem, ze mnie to uratuje Teska, jak to zjem i wypiję, to zaraz przyjdę do Ciebie na wanilię i czekoladę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Idę zobaczę co na czacie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Froschka topre, topre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Co tu za pustki?? M jak miłość oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Co tu za pustki?? M jak miłość oglądacie? nie oglądam, gadam z tobą na czacie, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts