kasztanka 20.05.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To fajnie , ale to chyba znak że niedługo zaczną się drzwi przycinać drzwi przycinac???? czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 juz nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Tak jest w KK jak sie kończy strona to nie przeskakuje odrazu tylko pisz że nie ma postów czy coś takiego i trzeba pisać a tam dalej pisze że nie ma postów aż w końcu przeskoczy na następna stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 szkoda ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 juz nikogo nie ma? jestem jestem ale zaraz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 szkoda ............. czego szkoda ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Tak jest w KK jak sie kończy strona to nie przeskakuje odrazu tylko pisz że nie ma postów czy coś takiego i trzeba pisać a tam dalej pisze że nie ma postów aż w końcu przeskoczy na następna stronę acha to w rekordzie czasami tez tak mi sie zdarzalo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 juz nikogo nie ma? jestem jestem ale zaraz uciekam szkoda ze uciekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 robie Piotrusiowi inhalacje rumiankowa tzn garnek z goraca woda stoi i paruje ............. nawilza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W KK jest już tak od pewnego czasu i nikt tego nie chce naprawić A w tym wątku jeśli się tak zdarzy to nie będzie juz snajperskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 robie Piotrusiowi inhalacje rumiankowa tzn garnek z goraca woda stoi i paruje ............. nawilza I co pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W KK jest już tak od pewnego czasu i nikt tego nie chce naprawić A w tym wątku jeśli się tak zdarzy to nie będzie juz snajperskiej zabawy no wlasnie .......... no ale ktos jakos bedzie trafial tylko na oslep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 robie Piotrusiowi inhalacje rumiankowa tzn garnek z goraca woda stoi i paruje ............. nawilza I co pomaga nie wiem zobacze jakie beda efekty ..... wlasnie robie pierwszy raz taka inhalacje mam nadzieje ze dzisiaj bedzie mu sie lepiej oddychalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 juz nikogo nie ma? jestem jestem ale zaraz uciekam szkoda ze uciekasz jestem zmęczona, a jutro od rana trzeba wziąśc się za porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 juz nikogo nie ma? jestem jestem ale zaraz uciekam szkoda ze uciekasz jestem zmęczona, a jutro od rana trzeba wziąśc się za porządki no jasne ........ trudno ......... ja tez chyba pojde spac niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W KK jest już tak od pewnego czasu i nikt tego nie chce naprawić A w tym wątku jeśli się tak zdarzy to nie będzie juz snajperskiej zabawy no wlasnie .......... no ale ktos jakos bedzie trafial tylko na oslep Pewnei tylko już będzie wiadomo kiedy konec strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 porzadki to chcialabym porobic w ogrodku ....ale nie mam plotu i rozplantowanej ziemi ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W KK jest już tak od pewnego czasu i nikt tego nie chce naprawić A w tym wątku jeśli się tak zdarzy to nie będzie juz snajperskiej zabawy no wlasnie .......... no ale ktos jakos bedzie trafial tylko na oslep Pewnei tylko już będzie wiadomo kiedy konec strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 porzadki to chcialabym porobic w ogrodku ....ale nie mam plotu i rozplantowanej ziemi ((((( Ja tam same pobojowisko ale moim dzieciom się podoba szczególnie tej młodszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts