Aga J.G 20.05.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dobra ide spac bo sie za duzo przechwalam co ? E tam przechwalasz to radośc owszem ciesze sie jak dzieicak To tak jak ja i wędruje po łące w białych półbutach po wizycie u dentysty żeby zobaczyc ile wody jeszcze stoi na łąwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 wlasnymi silami czy kredyt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 My mamy ambitny paln żeby za rok juz mieszkać, ale jak pójdzie to zobaczymy jasne trudno przewidziec wszystko ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 My mamy ambitny paln żeby za rok juz mieszkać, ale jak pójdzie to zobaczymy Tutaj napisałam Tylko jak pogoda będiz enam tak sprzyjać to nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dobra ide spac bo sie za duzo przechwalam co ? E tam przechwalasz to radośc owszem ciesze sie jak dzieicak To tak jak ja i wędruje po łące w białych półbutach po wizycie u dentysty żeby zobaczyc ile wody jeszcze stoi na łąwach ale jakie to cudowne uczucie )))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 wlasnymi silami czy kredyt??? Kredyt kredyt już wziety i intensywnie wydawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 My mamy ambitny paln żeby za rok juz mieszkać, ale jak pójdzie to zobaczymy Tutaj napisałam Tylko jak pogoda będiz enam tak sprzyjać to nic z tego nie będzie bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 wlasnymi silami czy kredyt??? Kredyt kredyt już wziety i intensywnie wydawany to tak jak u nas )))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 My mamy ambitny paln żeby za rok juz mieszkać, ale jak pójdzie to zobaczymy Tutaj napisałam Tylko jak pogoda będiz enam tak sprzyjać to nic z tego nie będzie bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!! Mam taka nadzieję, zresztą innej opcji nie biorę pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ciekawa jestem na ile starczy tego kredytu .... bo niespodzianek wiele czyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 wlasnymi silami czy kredyt??? Kredyt kredyt już wziety i intensywnie wydawany to tak jak u nas )))))))))))) Bez kredytu to bym mogła tylko patrzeć jak inni budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 My mamy ambitny paln żeby za rok juz mieszkać, ale jak pójdzie to zobaczymy Tutaj napisałam Tylko jak pogoda będiz enam tak sprzyjać to nic z tego nie będzie bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!! Mam taka nadzieję, zresztą innej opcji nie biorę pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ciekawa jestem na ile starczy tego kredytu .... bo niespodzianek wiele czyha U mnie mąz trzyma kasę to się nie boję, on trzy razy policzy nim wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 WOW trafiony zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Kasztanka gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ciekawa jestem na ile starczy tego kredytu .... bo niespodzianek wiele czyha U mnie mąz trzyma kasę to się nie boję, on trzy razy policzy nim wyda no ale czasem samo liczenie nie pomoze trzeba wydac wiecej niz planowo i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Kasztanka gratulki dzieki i 3100 mi stunknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A teraz trzeba zmykać bo jutro mnie moje dziewczyny obudzą a męża nie ma więc nie będzie zmiłuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 i 00:00 wybilo godzina duchow .... a ja sie duchow boje ))))))))) wiec spadam do lozeczka DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ciekawa jestem na ile starczy tego kredytu .... bo niespodzianek wiele czyha U mnie mąz trzyma kasę to się nie boję, on trzy razy policzy nim wyda no ale czasem samo liczenie nie pomoze trzeba wydac wiecej niz planowo i juz Jasne że tak ale co tam musi być dobrze w ostaeczności czegoś nie wykończymy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts