Olkalybowa 26.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... człowiek uczy sie całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... Zależy o czym myślałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wstawać śpioszki miko jak tam po gorącej nocy ? u ......się działo aż głos straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wstawać śpioszki miko jak tam po gorącej nocy ? u ......się działo aż głos straciłam Uuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 uduszę kiedyś tego mojego syna urządza mi pobudkę o 5-tej grymasi , marudzi że mnie wybudza, robię sobie kawę a on zasypia Testuje Cię ja mu dam, tester jeden Ciesz sie Olka że Tomcio daje Ci do tej piątej pospać Mój Młody do 6-go miesiąca był jak kukułka , co godzinę czas zwiastował A to głodny , a to mokry , a że Pampersów jeszcze nikt na oczy nie widział trza było wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 a wogóle to: czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 PP ja zawsze myślę o jednym... Miko straciłaś głos? A to podobno nawilża A nie mówię, że ja tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wstawać śpioszki miko jak tam po gorącej nocy ? u ......się działo aż głos straciłam Uuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 uduszę kiedyś tego mojego syna urządza mi pobudkę o 5-tej grymasi , marudzi że mnie wybudza, robię sobie kawę a on zasypia Testuje Cię ja mu dam, tester jeden Ciesz sie Olka że Tomcio daje Ci do tej piątej pospać Mój Młody do 6-go miesiąca był jak kukułka , co godzinę czas zwiastował A to głodny , a to mokry , a że Pampersów jeszcze nikt na oczy nie widział trza było wstać Córka mojej przyjaciółki taka była. 20 minut płakała, 20 minut zasypiała, 20 minut spała - i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... Zależy o czym myślałaś... O tym o czym wszyscy tu pomyśleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... Zależy o czym myślałaś... O tym o czym wszyscy tu pomyśleli Ja o kawie - jeśli dobrze zrozumiałam jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 uduszę kiedyś tego mojego syna urządza mi pobudkę o 5-tej grymasi , marudzi że mnie wybudza, robię sobie kawę a on zasypia Testuje Cię ja mu dam, tester jeden Ciesz sie Olka że Tomcio daje Ci do tej piątej pospać Mój Młody do 6-go miesiąca był jak kukułka , co godzinę czas zwiastował A to głodny , a to mokry , a że Pampersów jeszcze nikt na oczy nie widział trza było wstać Córka mojej przyjaciółki taka była. 20 minut płakała, 20 minut zasypiała, 20 minut spała - i tak w kółko... mój do 2 mca budził się co 2 godziny a potem raptem całą noc przesypiał i tak do dziś...tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 PP a bo Ty o macieżyństwie już myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 jestem z doskoku stronka już pyknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... Zależy o czym myślałaś... O tym o czym wszyscy tu pomyśleli Ja o kawie - jeśli dobrze zrozumiałam jea Hiihihi Oczywiście że o kawie Dobra kawka z rana stawia .... na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 wiesz co facetowi rano jest potrzebne do życia A ja tyle lat myślałam, że co innego... Zależy o czym myślałaś... O tym o czym wszyscy tu pomyśleli muszę zerknąć w tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 i gaciorki proszę http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2365.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No własnie stronka....Premiuszka gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts