Aga J.G 22.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Teraz Dominika chodzi w moich butach Moje wyjściowe stoją wysoko na szafie bo inaczej nie miałabym w czym chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Cześć Kasztanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Teraz Dominika chodzi w moich butach Moje wyjściowe stoją wysoko na szafie bo inaczej nie miałabym w czym chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wrócił już Twój mąż z Poznania? czy sama będziesz użerać się z budową?? Wrócił wrócił pojechał tylko na jeden dzień wrócił wczoraj We dwoje zawsze łatwiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Zuzka właśnie przymierza moje buty. To jest ostatnia faza wściekania się przed pójściem spać Dobrze żę ja mam już te etapy za sobą Chociaż moje dziewczyny nie miały problemu z zasypianiem na drzemkę tylko starsznie szybko z tego wyrosły moje starsze też bardzo szybko wyrastały z drzemek, ok.2 roku życia już nie spały. Mielismy w związku z tym problemy w przedszkolu, bo paniom zależało na tym, aby jak najdłużej utrzymać leżaki Moje też coś koło tego są majowe więc pamiętam że już na wiosnę jak zrobiło się sieplutko nie sypiały Ale jak starsza poszłą do przedszkola to się nauczyła spać i drzemała zresztą zawsze była zdyscyplinowana mówili że trzeb aspać to spała. Za to młodsza nie spała i potem chodziła do starszej grupy bo przeszkadzałą innym dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wrócił już Twój mąż z Poznania? czy sama będziesz użerać się z budową?? Wrócił wrócił pojechał tylko na jeden dzień wrócił wczoraj We dwoje zawsze łatwiej! Ja porostu nie cierpie jak on wyjeżdza i starsznie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.05.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! A my dzisiaj w domku a popołudniu goście na spóźnione urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dzien doberek Witaj Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Zuzka właśnie przymierza moje buty. To jest ostatnia faza wściekania się przed pójściem spać Dobrze żę ja mam już te etapy za sobą Chociaż moje dziewczyny nie miały problemu z zasypianiem na drzemkę tylko starsznie szybko z tego wyrosły moje starsze też bardzo szybko wyrastały z drzemek, ok.2 roku życia już nie spały. Mielismy w związku z tym problemy w przedszkolu, bo paniom zależało na tym, aby jak najdłużej utrzymać leżaki Moje też coś koło tego są majowe więc pamiętam że już na wiosnę jak zrobiło się sieplutko nie sypiały Ale jak starsza poszłą do przedszkola to się nauczyła spać i drzemała zresztą zawsze była zdyscyplinowana mówili że trzeb aspać to spała. Za to młodsza nie spała i potem chodziła do starszej grupy bo przeszkadzałą innym dzieciom Zresztą moje dzieci śpią minimalną ilość czasu Pierwsze wstają i na siłę trzeba ich kłaść spać Zazdroszczę czasem rodzicom śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! wow a my na piknik rodzinny organizowany przez firma w ktorej moj maz pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! wow a my na piknik rodzinny organizowany przez firma w ktorej moj maz pracuje Firma mojego męża nie robi pikników rodzinnych, a moja wiecznie oszczędza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Zuzka właśnie przymierza moje buty. To jest ostatnia faza wściekania się przed pójściem spać Dobrze żę ja mam już te etapy za sobą Chociaż moje dziewczyny nie miały problemu z zasypianiem na drzemkę tylko starsznie szybko z tego wyrosły moje starsze też bardzo szybko wyrastały z drzemek, ok.2 roku życia już nie spały. Mielismy w związku z tym problemy w przedszkolu, bo paniom zależało na tym, aby jak najdłużej utrzymać leżaki Moje też coś koło tego są majowe więc pamiętam że już na wiosnę jak zrobiło się sieplutko nie sypiały Ale jak starsza poszłą do przedszkola to się nauczyła spać i drzemała zresztą zawsze była zdyscyplinowana mówili że trzeb aspać to spała. Za to młodsza nie spała i potem chodziła do starszej grupy bo przeszkadzałą innym dzieciom Zresztą moje dzieci śpią minimalną ilość czasu Pierwsze wstają i na siłę trzeba ich kłaść spać Zazdroszczę czasem rodzicom śpiochów Moje chodzą późno spać a wstają chyba normalnie nie za bardzo wcześnie i dobrze bo ja lubie pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Poczekam do końca stronki i Zuzkę będęmusiała spacyfikować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! wow a my na piknik rodzinny organizowany przez firma w ktorej moj maz pracuje Firma mojego męża nie robi pikników rodzinnych, a moja wiecznie oszczędza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! wow a my na piknik rodzinny organizowany przez firma w ktorej moj maz pracuje Firma mojego męża robi imprezy tylko dla pracowników a moja to szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a kiedy bedzie koniec stronki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Trzeba zmykać zabrać się za jakąś pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dziś idziemy do Teściowej na obiad! wow a my na piknik rodzinny organizowany przez firma w ktorej moj maz pracuje Firma mojego męża nie robi pikników rodzinnych, a moja wiecznie oszczędza... Za to sami o siebie dbamy i to wspólnie z naszymi znajomymi nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts