fizyk 23.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kze - tak na wszelki wypadek - ja też jestem facetem! Przecież przy powitaniu napisałem... Umknął mi Twój wpis - ale ja że Ty wiesz ... . To tak na wypadek - jakby mi się ktoś podszył pod nicka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dzieki Kze...... znowu przypadek.....moze w lotka zagram???? Polecam wtedy, gdy jest kumulacja.. To jest technika mojego meza........nieskuteczna jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kze - tak na wszelki wypadek - ja też jestem facetem! Przecież przy powitaniu napisałem... Umknął mi Twój wpis - ale ja że Ty wiesz ... . To tak na wypadek - jakby mi się ktoś podszył pod nicka ... OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Czyli zawsze mozesz z wiekszoscia ponegocjowac dla sportu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Na razie sie pozegnam...... Na budowe czas jechac............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cześć Moniś.Kze - grasz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Czyli zawsze mozesz z wiekszoscia ponegocjowac dla sportu........ Na zajęciach z negocjacji utrudniłem sobie zadanie i ja byłem project managerem rozgłośni radiowej i negocjowałem z liderem zespołu rockowego trase konsertów. A utrudnienie polegało na tym, ze przeciw sobie miałem 2 kobity.. Bo ilość osób było nie do pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cześć Moniś. Kze - grasz dzisiaj? Pewnie! o 17.00 Przed tygodniem nie było qworum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Myślę, ze w takim razie można Ci przydzielić tytuł: Kabareciarz forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Myślę, ze w takim razie można Ci przydzielić tytuł: Kabareciarz forum. Dzięki . Jestem zaszczycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nareszcie mamy piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka a Twoja wiezba byla jak impregnowana??? zanurzeniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Coś cichutko się zrobiło wszyscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nareszcie mamy piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo witaj Hej Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Coś cichutko się zrobiło wszyscy zapracowani albo zaspani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts