Joanna i Janusz 23.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nie chce mi się myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zaraz będę uciekac bo jutro do pracy wiec trzeba iśc spać spokojnego dyżuru!!! Nie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jutro to ja do wieczora będe w pracy ja na szczęście pracuję rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nie wiem co robic............... od paru dni przy karmieniu strasznie placze je,je,je i nagle wrzask potem znowu jejeje i znowu to samo!!!!!!! a pokarm raczej mam .......... a on coraz krocej je z pol godziny na 15-20 min spadl Mojej żonie przyszło do głowy, że Twój Piotruś może łykać za dużo powietrza (może to się dziać przy zbyt szybkim wyplywie pokarmu). Przez to może go boleć brzuszek. Spróbuj karmić go w taki sposób że połóż się na plecach a Piotrka połóż sobie na brzuchu. Będzie wtedy jadł "pod górkę" ale dzięki temu wypływ pokarmu będzie wolniejszy. Zajrzyj też na forum edziecko (pisłaem ci kiedyś o nim) - dla mam długo karmiących piersią. Może znajdziesz tam parę rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zaraz będę uciekac bo jutro do pracy wiec trzeba iśc spać spokojnego dyżuru!!! Nie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka - jak jesteś zainteresowana to wyślę ci na priva maila do mojej małżonki. Jak już się kiedyś pewnie chwaliłem jest konsultantem laktacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nie wiem co robic............... od paru dni przy karmieniu strasznie placze je,je,je i nagle wrzask potem znowu jejeje i znowu to samo!!!!!!! a pokarm raczej mam .......... a on coraz krocej je z pol godziny na 15-20 min spadl Mojej żonie przyszło do głowy, że Twój Piotruś może łykać za dużo powietrza (może to się dziać przy zbyt szybkim wyplywie pokarmu). Przez to może go boleć brzuszek. Spróbuj karmić go w taki sposób że połóż się na plecach a Piotrka połóż sobie na brzuchu. Będzie wtedy jadł "pod górkę" ale dzięki temu wypływ pokarmu będzie wolniejszy. Zajrzyj też na forum edziecko (pisłaem ci kiedyś o nim) - dla mam długo karmiących piersią. Może znajdziesz tam parę rad. jest też dobra strona http://www.laktacja.pl- są tam też informacje o lekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aga - miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka - jak jesteś zainteresowana to wyślę ci na priva maila do mojej małżonki. Jak już się kiedyś pewnie chwaliłem jest konsultantem laktacyjnym. fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 I kto został? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka - jak jesteś zainteresowana to wyślę ci na priva maila do mojej małżonki. Jak już się kiedyś pewnie chwaliłem jest konsultantem laktacyjnym. fiu fiu Ma się fachowca w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 I kto został? jeszcze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 To ja wiem Asiu. Ciekawe kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka - jak jesteś zainteresowana to wyślę ci na priva maila do mojej małżonki. Jak już się kiedyś pewnie chwaliłem jest konsultantem laktacyjnym. fiu fiu Ma się fachowca w rodzinie Jak będziesz miał kłopoty z laktacją to możesz się poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 To ja wiem Asiu. Ciekawe kto jeszcze? ??? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ale jest to drugi zawód mojej lubej. Pierwszy to psycholog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ja osobiście nie znam żadnego konsultanta laktacyjnego, jedynie położne, które coś? wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ale jest to drugi zawód mojej lubej. Pierwszy to psycholog Podwójne fiu fiuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A wracając do tematu - oto link - http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts