mikopiko 04.06.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Hejka! Melduję się jeszcze 2w1 witaj 2w 1 daj zdjątka 1.brzuszka 2.kominka 3. łazienki ale mam wymagania co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Hejka! Melduję się jeszcze 2w1 witaj 2w 1 daj zdjątka 1.brzuszka 2.kominka 3. łazienki ale mam wymagania co? Noooo Nie mam zdjęć, nie chce mi się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Hejka! Melduję się jeszcze 2w1 witaj 2w 1 daj zdjątka 1.brzuszka 2.kominka 3. łazienki ale mam wymagania co? Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Hejka! Melduję się jeszcze 2w1 witaj 2w 1 daj zdjątka 1.brzuszka 2.kominka 3. łazienki ale mam wymagania co? Jestem za no to nie ma to tamto....do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Hej kobiety Miko, skąd ty bierzesz te avatary???????? Co ona tam mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania maaaaatkoooooooo cześć skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki hej miko, powiesz w końcu co ona tam mówi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 no i gdzie poszliście?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki hej miko, powiesz w końcu co ona tam mówi????? nie mam pojęcia ... może konkurs jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... luzik Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... ale masz fajnie z tymi wakacjami, ja dopiero pod koniec lipca jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Miko dzięki za odpowiedź ... Zmykam do lasek...pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ale muuuli zobaczcie odchudzanie http://hasiok.com/connect.php?id=2998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... ale masz fajnie z tymi wakacjami, ja dopiero pod koniec lipca jadę ja wyjeżdżam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 JESZCZE NIGDY TAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK NIEEEEEEE MULIŁOOOOOOOOO ta przerwa techniczna to po co była???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts