kze 24.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? kze siedzi przy komputerze tylko w pracy lub u siostry Miło, że niektórzy pamiętają co ja piszę w naszym waatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Fizyk, widzę,że pniesz się do góry, zaraz dogonisz Prezesa Moim celem jest scisła trójka. Może nawet 1 miejsce. Cierpliwy jestem 1 miejsce? Nie oddam!!! Będę walczył...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 pRezczytałam to co popisaliście nocną porą.... Ja nie czuje się niedouczoną położną nawet skonczyłam studia....głupio było czytac te uwagi Teska!!!!!!! ty tez masz cos wspolnego ze szpitalem?????????? o kurcze ale duzo tu osob szpitalnych zastanawiajace.... moze warto pracowac w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Teska gratulacje z powodu stronki i 9000posta !!!!!!!!!!! łomaaaaaaatko ale nastukalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Gratulacje za pkt, a przede wszystkim dla Fizyka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? kze siedzi przy komputerze tylko w pracy lub u siostry Miło, że niektórzy pamiętają co ja piszę w naszym waatku... )))))))) tez podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Teska gratulacje z powodu stronki i 9000posta !!!!!!!!!!! łomaaaaaaatko ale nastukalas Przyłączam się do gratulacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kasztanka niom miałam...pracowałam jako połozna, ale jak skonczyłam studia,i zostałam przymuszona niemalze do czynnosci których nie chciałam wykonywać , zwolniłam sie natychmiatsowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? kze siedzi przy komputerze tylko w pracy lub u siostry Miło, że niektórzy pamiętają co ja piszę w naszym waatku... )))))))) tez podziwiam Ale co podziwiasz? A w ogóle to cześć Kasztanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kze witaj i dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 O!! Cześć Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Widze, że Fizyk właczył opcje "turbo" i goni mnie.. Musze wziąć się do roboty i znowu zdobyć jakieś pkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kasztanka niom miałam...pracowałam jako połozna, ale jak skonczyłam studia,i zostałam przymuszona niemalze do czynnosci których nie chciałam wykonywać , zwolniłam sie natychmiatsowo o kurcze a co ci tam kazali robic??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? kze siedzi przy komputerze tylko w pracy lub u siostry Miło, że niektórzy pamiętają co ja piszę w naszym waatku... )))))))) tez podziwiam Ale co podziwiasz? A w ogóle to cześć Kasztanka! no podziwiam ze jest sie w stanie zapamietac tyle informacji kto gdzie kiedy jak i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Widze, że Fizyk właczył opcje "turbo" i goni mnie.. Musze wziąć się do roboty i znowu zdobyć jakieś pkty... hehehhehehhe koniecznie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kze - wróciłeś już z tej piłki??? kze siedzi przy komputerze tylko w pracy lub u siostry Miło, że niektórzy pamiętają co ja piszę w naszym waatku... )))))))) tez podziwiam Ale co podziwiasz? A w ogóle to cześć Kasztanka! no podziwiam ze jest sie w stanie zapamietac tyle informacji kto gdzie kiedy jak i z kim No właśnie zdziwiło mnie, że juz 2 lub 3 osoba pamięta, że ja z netu korzystam w pracy lub u siostry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Widze, że Fizyk właczył opcje "turbo" i goni mnie.. Musze wziąć się do roboty i znowu zdobyć jakieś pkty... hehehhehehhe koniecznie!!!!!!!!!!! A Ty nie włączasz turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Na razie A kiedy wrócisz? Na koniec strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ale w nocy burze byly ze hoho............ przynajmniej sie oczyscilo powietrze tak lepiaco bylo wczoraj bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ale w nocy burze byly ze hoho............ przynajmniej sie oczyscilo powietrze tak lepiaco bylo wczoraj bleeee Ja nic nie pamietam.. Może za bardzo byłem zmeczony po meczu... Troszke mnie skopali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts